• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ixora bana 2 hafta sonra göndericez demişlerdi, bugün 5 kadın 3 erkek parfümü geldi :))

kokularına bayıldım.. :) umarım en kısa zamanda sizede gelir.

tşk tekrar cnm

izmir e yollamazlar snrm biri bayisi var yazmıstı aama

canım bende şu an izmirdeyim, banada bayimizin olduğu yerlere gönderemiyoruz dediler. bayisi alsancaktaymış, evime baya uzak olduğunu anlattım. göndereceklerini söylediler :))

sende bi dene istersen :)

Marie Claire Türkiye'nin sitesine girin yarışmalara katılın ödüller kazanın.
10 Kişiye Marie Cleire okuyucuları için özel olarak tasarlanmış çanta hediye.

kadın forum diye bi siteden alıntı

Bal Kazanma Şansı | Bal

Asyabal bu yıl bal sezonu sonunda kadar sitesine üye olan 2 kişiye 1'er kg bal hediye ediyor.
Yarışmaya kayıtlar 20 Eylül'e kadar devam ediyor

Bol şanslar....

en kısa zamanda numune gönderimi yapılacaktır. tercih ettiğiniz ve siparişini vermeyi düşündüğünüz ürünleri bildirirseniz memnun oluruz saygılar..

19 Eylül 2009 10:47 tarihinde ....yazdı:

iyi günler ben ürünlerinizi almadan önce numunelerinizden denemek istiyorum memnun kalırsam almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim...iyi günler

arkadaşlar böle bi mail attım ve loft cosmetikten böle bi cvp geldi :) bende kil maskeleri ve selülitle ilgili ürün numunelerinden istiyorm dedm :D

Bu arada kızlar avon numune vermiyo. bende sormustum ama numunelerini satıyo.. ben alıyorum :D sordum p_renses e 70 adet ürün.. 30 kadar ruj varmıs 1 sene yeter bana :D parfumleri anca tek kullanımlık.. cilt ürünleride varmıs

bence rujlar için dege r :))

Son düzenleme:
Benimde ixoradan numunelerim geldi bugün ..
1 hafta önce üye olmuştum...
5 bayan 3 erkek parfüm ve 5 tanede salyangoz kremi göndermişler.

hmm supermis cnm salyongoz kremi sivilceler icin demi.. CADIARZU

Evet şirinecim aynı zamanda sivilce ve yara izlerine,lekelere ve cilt çatlaklarınada iyi geliyormuş.. Ve birde ciltteki yaşlanmayı geciktiriyormuş..
Kullanmadım hiç gerçekten böyle güzel sonuçlar veriyormu bilmiyorum ama kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını okumak isterim.. .

ixoraya mail attım 1 hafta önce 2 hafta içinde gelicek dedi ama daha gelmedi 1 hafta daha bekliyim en iyisi size ne kadar zamanda geldi??

Bu arada kızlar avon numune vermiyo. bende sormustum ama numunelerini satıyo.. ben alıyorum :D sordum p_renses 70 adet ürün.. 30 kadar ruj varmıs 1 sene yeter bana :D parfumleri anca tek kullanımlık.. cilt ürünleride varmıs

bence rujlar için dege r :))

evette melishhe küçük küçük yani bi kıymeti olurmu bilmem istersen bidakine bi kaçtane yollarm bana değimez gibi geliyor..

Son düzenleme:
Back