Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
evette melishhe küçük küçük yani bi kıymeti olurmu bilmem istersen bidakine bi kaçtane yollarm bana değimez gibi geliyor..
arkadaşlar avon un numunelerini nerden istiyoruz sitesinden falanmı neler var tam olarak ?boyutları ne kadar 70 tane cazip geliyo ama çok mu küçük acaba?
yani avona üye olmadan sadece numuneler için başvurulabilirmi
yada avon satanlardan talep edebilirmiyiz acaba CADIARZU

evet canım ben satıyorum..talep edebiliyorsunz ücret karşılıgı..ama önceden avondan bi parüm testerı denediysen görmüşsündür boyutları..ixora mı ne onlr kadar büyük değiller..rujları uzun vadede kullanırsında bi parfüm testerını 2 yada 3kez kullanıorm bn öle söleyeym sana.. olmazsa çekip resim eklmeyi denerm

pakette 14cilt numune seti 36farklı parfm testerı 20adet makyaj numune seti var denizcek bu arada

parfümler için olmasada makyaj malzemelerini merak ettim doğrusu değer gibime geliyo..

ya bn baktımda hepimizin punaları düşmüş link falan paylaşıorz iye mi acep :S 2bin mesaj yazanın puanı bile 20..dikkatimi ckti:S

canım sen denedinmi istedinmi burdan
yabancıda yazılar isteyen varmı arkadaşlar burdan ben pek bişe anlamadım da((
arkadaşım pudrasını kulllanıyodu ve çok güzeldidelikafadulden

yok cnm almadım netten buldum.. biri bi forumda gelmiş gelen ürünleri koymus 5 mi 8 dolar mı ne kargo vermiş ama..

bole hani plastik kapaklı posetler olu r ya minik pudrayı ona dokmusler biraz yok allık vs ole bişeydi snaırım..

tam da hatırlayamadım site site gezmekte n

Avon a gelince bende alıyorum. onceden ruj ve parfum vardı bende.. 1 tane rujunu 1-2 hafta sürerim ben minik ama bana gidio. içinde yok kırısık kremi yok bilmem ne fondeten var onları hiç denemedm 1-2 kullanımlıktır sanırım.. parfumde 2 kere surersin herhalde 1 ini..

ruj testeri arkım vermişti onceden ondan biliyorum ama diger numunelerine emin degilim..

evette melishhe küçük küçük yani bi kıymeti olurmu bilmem istersen bidakine bi kaçtane yollarm bana değimez gibi geliyor..

cnm parfumleri anca 2 kez dok kullan .. zaten alırken kokusunu bilirm hpsinin..
bende 1 ruju vardı ark vermişti 2 hafta sürdüm anca bittirdm.. 30 ruju oooo ama diger cilt urnleri kackez kullanır bilmiorm bi arka sordum 2 kez sürersn fln ben ole yaptım fln dedi. gelince bakcaz artk tşk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…