• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
fa dan ses seda yok anlaşılan..bu son 3 gün içinde gelmesi gerekio 20 işgünü dolmuş olucak çünkü:umursamaz:
bende onu soracaktım nerde kaldı bu fa lar yawwww :))))
yaa benm yumoşum hala gelmedi.acaba geldide kimsemi yoktu cumartsi erkenden çıktık hepimizfisfisfis
valla cuma cumrt gelmeye başlamış herkese bugünde gelmedi ise bir takibini yap sürat kargo ile gelmiş sanırım arkadaş dedi hiç dikkat etmedim ben bi ara adına kargo var mı die
tatlım ya yumoş nerden geliyor kaçırmışım anlatabilirmisiniz guclubacismile

fikrimühim die bi site var üye oluosun kampanyalar anketler oluo senin profiline göre gödnerilio kabul edion mesela şimdiki kampanya yumoş ve domestos bana yumoş geldi domastos gelmedi :)

kızlar biobellinda yazıp çıkan sitenin iletişim bölümünden numune parfüm ve katalog, broşür istediğinizi belirttiğinizde (kargo onlara ait) adresinize gönderiyo.. bana onay maili geldi az önce :

MERHABA

XXXX hanım,temizlik ürünlerimizin numunelerı bulunmadığı için malesef size

gönderım yapamıyoruz,yalnız tanıtım için katalog broşür ve

parfümlerımızın testerlerından adresınıze çıkış yapacağız.

BİLGİLERİNİZE

SAYGILARIMLA

YEŞİM ÇAMBEL

bayanssulusmile :teytey:

kızlar biobellinda yazıp çıkan sitenin iletişim bölümünden numune parfüm ve katalog, broşür istediğinizi belirttiğinizde (kargo onlara ait) adresinize gönderiyo.. bana onay maili geldi az önce :

MERHABA

BİLGİLERİNİZE

SAYGILARIMLA

YEŞİM ÇAMBEL

sağol tatlım ben yazdım şimdi mail bakalım ne cevap gelecek

bende onu soracaktım nerde kaldı bu fa lar yawwww :))))

valla cuma cumrt gelmeye başlamış herkese bugünde gelmedi ise bir takibini yap sürat kargo ile gelmiş sanırım arkadaş dedi hiç dikkat etmedim ben bi ara adına kargo var mı die

fikrimühim die bi site var üye oluosun kampanyalar anketler oluo senin profiline göre gödnerilio kabul edion mesela şimdiki kampanya yumoş ve domestos bana yumoş geldi domastos gelmedi :)

yomoş bananda gelmedi yaa bekliyorum tlf ettiler bugün kargo evi bulamamış tekrar adres verdim ama acaba yumoşmuydu arayanlar birsürü yere adres bıraktığım için yurtiçi kargodan aradılar sanadamı ordan geldi canım bide kaç tane yumoş geldi çok soru sordum canım kusura bakmaa.s.

MERHABA

BİLGİLERİNİZE

SAYGILARIMLA

YEŞİM ÇAMBEL

cnm oraya uyemı olmak lazım ıstemek ıcın sen uye oldunmu CADIARZU

yomoş bananda gelmedi yaa bekliyorum tlf ettiler bugün kargo evi bulamamış tekrar adres verdim ama acaba yumoşmuydu arayanlar birsürü yere adres bıraktığım için yurtiçi kargodan aradılar sanadamı ordan geldi canım bide kaç tane yumoş geldi çok soru sordum canım kusura bakmaa.s.

sürat kargo canım bir tane yumoş geldi deneme boyu sanırım

Arkadaşlar sehir fırsatı diye bir site var,markafoniye benziyor sanırım işleyişi.Aranızda bu siteye üye olan var mı?

kızlar fikri mühime üye olup mailmi atıyoruz kargo ücreti kime ait ve ne zamanda geliyor

fikrimühime üye oluyorsun.. anket falan olduğunda mail geliyor sana sende ona katılıyorsun... sana onunla ilgili ürün gönderiyorlar... sende kullanınca rapor yazıyorsun.. die biliyorum.. yanlışım varsa düzeltir arkadaşlar...

günaydın hatunlar, nasılsın sevtapcığım opuyorumnanaktan

Güzel bi fontöten almayı düşünüyorum ama dünya para bunlarda önce 2-3 günlük testır hediye eden var mı ohaoldumsmile

tester avon satan arkadaslardan belki bulma şansın olur birde eğer iyi bir marka düşünüyorsan deneme makyajı yaptırıp görebilirsin lancome,clinique max factor gibi

gunaydın arkadaslar bana un dry nıtesten bır adet kız bır adet erkek kulot bebek bezı geldı bıobelındayada yazmıstım numune rıca edıyorum dıye tamam gonderım yapılacak demısler bakalım ne gonderecekler acaba kargo onlaramı aıt bılgısı olan varmı bıobelında urunlerınden...

Back
X