• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben tekin acara baktım yok yeni şeyler arıyorum bulursam yazcam rendecimm :)
bende farkettim bişiler yok bu ara:)

Günaydın kızlar iyi sabahlar herkese :)

ben üye oldum henüz pek güvenemedim açıkçası canım :)

mrb magrenta sen şehir fırsatına ne zaman üye oldun,neden güvenemedin ve sistem nasıl işliyor?anlatabilirmisin?ben de üye olup olmamaya karar veremedim ve de işleyişi tam anlamadım..

mrb magrenta sen şehir fırsatına ne zaman üye oldun,neden güvenemedin ve sistem nasıl işliyor?anlatabilirmisin?ben de üye olup olmamaya karar veremedim ve de işleyişi tam anlamadım..

henüz tam bakamadım canım üye oldum üstten bir baktım yeni olduğu için güvenemedim

HAYDı TATıLEkampanyası Büyük Ödül:
UZAKDOĞU Seyahati!
€2.000 değerinde egzotik bir rüya, Tayland... 3 Gece Bangkok & 3 Gece Koh Samui Adası

Diğer Ödüller
-Katılan herkese Yoga, Pilates ve Spor ile Sırt ve Bel Sağlığı hakkında e-Kitap
Her Hafta!
-3 hafta boyunca, birer katılımcımız "Kosmodisk Classic Omurga Masörü" ya da "Relax & Tone Masaj Aleti" kazanacak
-Şimdi Oyun Zamanı! 4. Hafta Galibimize: SONY Playstation 3 (80GB) !
-5* lüks SPA Tatili
Çift Kişilik, Grand Hyatt ıstanbul'da 5*'lı, Yol-Transfer dahil Haftasonu SPA Tatili!

Son düzenleyen: Moderatör:
heheh ne faaamış yawwww 2 tane şey göndercekler ama ne uzadı hehe

kızlar bu aralar blog olaylarına kafayı taktım orda da çekilişler kampayalar oluyo bi tane buldum katılmak isterseniz benim bloğumdan bakabilirsiniz kaydolup yorum bırakmanız yeterli bloğunuz varsa orda da yayınlıyorsunuz hepsi bu kadar son katılım 19 mayıs bu arada hediyeler elf kirpik kıvırıcı ve elf dramatic eyes makyaj seti

bloğumda sayfamdavar kısaca şu şekilde :P
magrentaninarastirmalari.blogspot.com

heheh ne faaamış yawwww 2 tane şey göndercekler ama ne uzadı hehe

kızlar bu aralar blog olaylarına kafayı taktım orda da çekilişler kampayalar oluyo bi tane buldum katılmak isterseniz benim bloğumdan bakabilirsiniz kaydolup yorum bırakmanız yeterli bloğunuz varsa orda da yayınlıyorsunuz hepsi bu kadar son katılım 19 mayıs bu arada hediyeler elf kirpik kıvırıcı ve elf dramatic eyes makyaj seti

bloğumda sayfamdavar kısaca şu şekilde :P
magrentaninarastirmalari.blogspot.com

izlemeye aldım senii zemuszemus

Back
X