• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
süperrrr eğlenmişsinizzz :)

bende 2 yi geçiyordu yattım işe bile geç kaldım :) iyiyim çok şükürr

çok şükür eğlendik yaa, eğlenmesi güzelde birde ertesi gün işe gelmek olmayaydı dadundan yenmezdi :))

günaydın kızlar hero baby den birde dry nites den ürünlerim geldi hihoyyyt

gözünaydın şekerim,güle güle kullan

dün akşam arkadaşlarımla sahildeydim gece 2 ye kadar da volkan konak ı dinleyip mest oldum . uykusuz ve yorgun olmamı saymazsak iyiyim çok şükür rendeciğim sen nasılsın?

bizim de geçen hafta aynısı olmuştu,gece 2 yi geçiyordu hala volkan konak dinliyoduk eşimle..çok samimi söylüyo gerçekten de..eskiden de tv8 de seyrederdik aynı programı..ama bu format daha iyi olmuş,volkiye zati diyecek bişey yok..

facebook olan arkadaslar burada satıs yapan arkadas onceden forumumzdada vardı..
cogu zaman alısverişlere güzel hediyeler veriyor.
gecen gün 50 tl ye mi ne epilator verdi arkadas alısveris yaptı kazandı. kız verdi hemen hediyesini..
bir bakın derim herkeste aynı fiyat üstüne ek hediye kazanmak daha bir cazip geldi bana=))
hem ürün alanlara çeşitli tester gönderimi de yapıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
çeşitli duvar yazılarından alıntılar:

grubumuza bekliyoruz ..Perceive 30ml sadece 10tl !! Far Away 30 ml sadece 10 tl !!! --stoklarda sınırlıdır..

30TL ve üstü alışverişlerinizde kargo ücreti grubumuza aittir..ayrıca yapılan alışverişlerde ürün yanında yeni kampanya katologumuzu KAMPNYA 5 katologunu müşterilerimize ayrıcalık olarak önceden yolluyoruz..Bizi tercih edenlere teşekkürler.....

grubumuza bekliyoruz ..Perceive 30ml sadece 10tl !! Far Away 30 ml sadece 10 tl !!! --stoklarda sınırlıdır..

30TL ve üstü alışverişlerinizde kargo ücreti grubumuza aittir..ayrıca yapılan alışverişlerde ürün yanında yeni kampanya katologumuzu KAMPNYA 5 katologunu müşterilerimize ayrıcalık olarak önceden yolluyoruz..Bizi tercih edenlere teşekkürler.....

perceive far away 10 tlmi
ben alıyım ikisindende:D
nerde
tam olarak anlamadım

tatlım facebookta bir arkın grubu var orada satıs yapıyor , forumda p_renses ti ama sanırım burda satıs yaptıgından yasaklandı

Arkadaşlar;xxxxxxxxxxx üye olacak her okuyucuya, çekilişsiz, kurasız bir DVD hediye ediyorlar

Verdiğiniz bilgiler hediyenizin size ulaştırılması için Boyut Yayın Grubu ile paylaşılacaktır. Hediyeniz Aras Kargo ile adresinize gönderilecek ve 3,75TL tutarındaki kargo ücreti alıcı tarafından ödenecektir. diye bir açıklama var sitesinde

ne dvd verdigini bilmeden gerek yok bence cunku uyduruk bi dvd veriyorlar al dısarda zaten kargo parasına dvd ler

Kızlar 3o ml yazıyor dikkat edin yani orjinal boyutlarda değil.... şişeleride farklı oluyor onların... ben avon temsilcisiyim o yüzden söylüyorum heryerde aynı zaten 30 ml ler

Kızlar 3o ml yazıyor dikkat edin yani orjinal boyutlarda değil.... şişeleride farklı oluyor onların... ben avon temsilcisiyim o yüzden söylüyorum heryerde aynı zaten 30 ml ler

evet tatlım 30 ml , ama en son 13 tl idi 30 ml ler.. avon temsilcisiysen bilirsin zaten.

ayrıca diyoroum ya ben kopyalayabildigimi koydum, aldıklarınızın yanında çeşitli seyler ekstra veriyor diye, sayfasına girince gorursunuz su kadar alısveris yapana takı, su kadar alısveris yapana pardum, epilator verdi gecen gün...

Back
X