Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın hatunlarr
valla girdim üye oldum renk seçtim davet gönderdim canım o kadar kurcalamadım bende :)) ama uyuyo beeeeeSiteyi açtım ama bu renk oyununu anlamadım kızlar, biraz bilgi verirseniz sevinirim..
saol canım benimmm büyücem bende inşallah heheheizlemeye aldım senii zemuszemus
şu biobelinde neyy yawww görüom ama kaçırdım sanırımBiobelinda bnada göndericekmiş zemuszemus
fikrimühimde kargo ücreti ödemiyoruz canım ama ilçende kargo yoksa en yakın şubeden alman gerekebilirya ne güzel hepinize numuneler geliyo ya birkaç yere bende başvurdum ama benım olduğum yere gelmez ki giresunun kargo bile olmayan bi ilçesindeyim sadece ptt var :) bu fikri mühime üye olunca kargo ücreti veriyormuyuz?
günaydın canımmgünaydın hatunlarr
günaydınnnnn ara ara uğra fırsatları kaçırmagünaydın sevtapcığım nasılsın,nasıl gidiyor? ben bu aralar çok yp,oğunum pek takip edemiyorum malesef
Günaydınlarrrrrrrrr...
sevtap, moonserose nasılsınızzzz?
günaydın magrenta nasılsın?
valla girdim üye oldum renk seçtim davet gönderdim canım o kadar kurcalamadım bende :)) ama uyuyo beeeee
saol canım benimmm büyücem bende inşallah hehehe
şu biobelinde neyy yawww görüom ama kaçırdım sanırım
fikrimühimde kargo ücreti ödemiyoruz canım ama ilçende kargo yoksa en yakın şubeden alman gerekebilir
günaydın canımm
günaydınnnnn ara ara uğra fırsatları kaçırmapek fırsat yok gerçi
günaydın kızlarrr herkese iyi sabahlar günümüz güzel geçer umarım
afm sinemalarında haftanın filmi uygulaması varmış dün gittim 5 tlye :))) sitesine girip bakı en yakın nerde die her sinemada yok
bende iyiyim sağolun :)
biobelinda da neymiş.. ne gönderiyor?
ben yazmadım bişi..
hayırlı olsun canım :)günaydın kızlar dün nihayet yumoşum geldi![]()
biobelinyanın sitesine gir canım numune iste maille geri dönüyorlar sana
hayırlı olsun canım :)
biobelinda neymiş ki ne gönderiolarmış ona göre işe yaramıcaksa istemeyelim
size gelsinde ona göre bende atarım