• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ya ne güzel hepinize numuneler geliyo ya birkaç yere bende başvurdum ama benım olduğum yere gelmez ki giresunun kargo bile olmayan bi ilçesindeyim sadece ptt var :) bu fikri mühime üye olunca kargo ücreti veriyormuyuz?

Siteyi açtım ama bu renk oyununu anlamadım kızlar, biraz bilgi verirseniz sevinirim..
valla girdim üye oldum renk seçtim davet gönderdim canım o kadar kurcalamadım bende :)) ama uyuyo beeeee
izlemeye aldım senii zemuszemus
saol canım benimmm büyücem bende inşallah hehehe
Biobelinda bnada göndericekmiş zemuszemus
şu biobelinde neyy yawww görüom ama kaçırdım sanırım
ya ne güzel hepinize numuneler geliyo ya birkaç yere bende başvurdum ama benım olduğum yere gelmez ki giresunun kargo bile olmayan bi ilçesindeyim sadece ptt var :) bu fikri mühime üye olunca kargo ücreti veriyormuyuz?
fikrimühimde kargo ücreti ödemiyoruz canım ama ilçende kargo yoksa en yakın şubeden alman gerekebilir
günaydın hatunlarr
günaydın canımm
günaydın sevtapcığım nasılsın,nasıl gidiyor? ben bu aralar çok yp,oğunum pek takip edemiyorum malesef
günaydınnnnn ara ara uğra fırsatları kaçırma :P pek fırsat yok gerçi :P

günaydın kızlarrr herkese iyi sabahlar günümüz güzel geçer umarım
afm sinemalarında haftanın filmi uygulaması varmış dün gittim 5 tlye :))) sitesine girip bakı en yakın nerde die her sinemada yok

iyiym rendecim , moonserosecım sizler nasılsınız bende yoğun oluyorum ama ara ara bakıyorum bende pek bişiy yok şuanda

valla girdim üye oldum renk seçtim davet gönderdim canım o kadar kurcalamadım bende :)) ama uyuyo beeeee

saol canım benimmm büyücem bende inşallah hehehe

şu biobelinde neyy yawww görüom ama kaçırdım sanırım

fikrimühimde kargo ücreti ödemiyoruz canım ama ilçende kargo yoksa en yakın şubeden alman gerekebilir

günaydın canımm

günaydınnnnn ara ara uğra fırsatları kaçırma :P pek fırsat yok gerçi :P

günaydın kızlarrr herkese iyi sabahlar günümüz güzel geçer umarım
afm sinemalarında haftanın filmi uygulaması varmış dün gittim 5 tlye :))) sitesine girip bakı en yakın nerde die her sinemada yok

günaydın canım sanada nasılsın

Back
X