• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
arkadasım verdıgın lınkten eklıyorum ama zaten baglısınız dıyo anlıyamadım nasıl eklıcez bu avonu?

tatlım bende oyle birsey olmamıstı? halen mi eklenmedi????? olmadı msj flan yaz o eklesin seni

yada once tugce ataş arkas ı ekle oradan kızın grubuna gir.

günaydın bende doğacıdan istedim onay mailini aksam üstü attım ertesi gün sabah elimdeydi 20 tane krem numunesi 3 tanede makyaj temizleme mendili yollamışlar boş bir krem kavanozuna doldurdum hepsini çok güzel bir ürün yumuşacık yapıyor istemeyenlere duyurulur

Arkadaşlar;Pudra.com’a üye olacak her okuyucuya, çekilişsiz, kurasız bir DVD hediye ediyorlar

Verdiğiniz bilgiler hediyenizin size ulaştırılması için Boyut Yayın Grubu ile paylaşılacaktır. Hediyeniz Aras Kargo ile adresinize gönderilecek ve 3,75TL tutarındaki kargo ücreti alıcı tarafından ödenecektir. diye bir açıklama var sitesinde

Verdiği dvd pilates ve ege yemekleri ile ilgiliymiş sitesinde açıklama mevcut

Günaydın kızlar iyi sabahjlar iyi haftalar herkese :)))
benime yumaşum cmrt gelmiş işyerine bugün gördüm :)))

günaydın kızlarr zemuszemus cumartesi günü de benim johnson&johnson o.b tamponum geldi, 3 tane yollamışlar.daha önce konusu geçmişti a.s

fa dan ses seda yok anlaşılan..bu son 3 gün içinde gelmesi gerekio 20 işgünü dolmuş olucak çünkü:umursamaz:

tünaydınlar,bu nasıl isteniyo ki?bi daha konuyu geçirebilirmiyiz acaba?:)

bu arada sağlık personeli olmama rağmen bu konuda bilmediğim bişey öğrenmiş oldum..ilk kez duyuyorum böyle bi ürünü sayenizde arkadaşlar..teşekkürler valla..daha neler öğrenicem bakalım..

arkadaşlar mail adresi,başka sitelerin linkini vermek yasak..
lütfen paylaşımlarınızı yaparken daha dikkatli olursanız,
sorun yaşamayız...
sevgiler...

tünaydınlar,bu nasıl isteniyo ki?bi daha konuyu geçirebilirmiyiz acaba?:)

cnm arama motoruna ob tampons yaz ilk sırada sitesi çıkıyor. ordan türkiyeyi seçiyorsun. sonra sitenin altındaki bize ulaşın seçeneğinden numune istiyorum yazıyorsun bu kadar :lepi:

cnm arama motoruna ob tampons yaz ilk sırada sitesi çıkıyor. ordan türkiyeyi seçiyorsun. sonra sitenin altındaki bize ulaşın seçeneğinden numune istiyorum yazıyorsun bu kadar :lepi:[/QUOTE

bende istedim hadi hayırlısı ablam kullanır artık :)))))))))

Benim de yumoşum geldi bugün, orjinal boy değil deneme boyu, 15 yıkama için yazıyor üzerinde ,ehh bu da az değil zaten yerimseniben
Bir de küçük bir havlu göndermişler, ben beğendim vereliniortak

Back
X