bana bugün soğuk algınlığı.com dan bi tane kokulu anahtarlık geldi:)ay çok güldüm..Onun kargosu bile ondan pahalıdır:))
kızlar avondan en son ki fırsat ürünü gelen varmı hani şu erkek parfümü bi de bayan parfümü olan benim gelmedi daha da merak ettim
kızlar avondan en son ki fırsat ürünü gelen varmı hani şu erkek parfümü bi de bayan parfümü olan benim gelmedi daha da merak ettim
benimki geldi bayan parfümü botanic olan güzel değil ama
benimklide geldi botanic olan anneme verdim o beğendi ben ıyyyyyyyy hiç beğenmedim insan bzede 50s glam gödnerirdi deme nie bizim doğru geldiki hehhe
valla yaa keşke bizede 50s glam gelseydi.bide öyle bi kokuki hemen uçan bişey bende anneme verdim
kızla rbu fıkrımuhımden gelen gıden varmı gecenlerde bır anketı doldurdum yo gonderılecek domestos fılan yazdı anlamadım bıle sızede oyle oldumu
Domestos geldi bana , orjinal boy göndermişler :). Kullanmadım henüz , bakalım nasılmış.?[/QUO
anket ne zamandı canım hatırlıyormusun
Kızlar nette gezerken bu siteye rastladım
http://www.jacobssahanesohbetbahane.com
Burda Derya Baykal'la sohbet ediyosunuz.. İlk 100 kişinin içinde olanlara şık ve hoş jacobs kavanozu hediye ve 6 kişinin evinede konuk olacakmış Derya Baykal..
İlgisini çekenler için yazmak istedim
kahve kavonozu değil şekerim kavanoz süsü hediye ediyorlarmış hani şu derya baykalın tanıttığı :))) ayy ne güldüm yaa başvurdukdan sonra gördüm bilsem başvurmazdım.şimdi bunlar 1 liralık süse kargo parası ödettirmesin bize :))
kahve kavonozu değil şekerim kavanoz süsü hediye ediyorlarmış hani şu derya baykalın tanıttığı :))) ayy ne güldüm yaa başvurdukdan sonra gördüm bilsem başvurmazdım.şimdi bunlar 1 liralık süse kargo parası ödettirmesin bize :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?