Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bana bugün soğuk algınlığı.com dan bi tane kokulu anahtarlık geldi:)ay çok güldüm..Onun kargosu bile ondan pahalıdır:))

King - Evlatların Kralı ve Kraliçesi Buraya - Anneler Gününde Annene En Guzel Mesajı Sen Yaz, Kingten Muhteşem Hediye Fırsatlarını Yakala !!

Anneler Günü'nde King'ten Anneler ve evlatlarına hediye fırsatı! Annenize en güzel hediyeyi ben hediye ederim, onu sözcüklerimi hediye ederim diyorsanız King YuzdeyuzSevgiyle Anneler Günü yarışmamıza davet ediyoruz!!

Ad- Soyad, Telefon, E -mail ve Adres Bilgilerini Ücretsiz Üye Olup Ve Mesajı Yazarak Yarışmaya Katılma Hakkı Kazanabileceksiniz. ısteyen Ve Siteye Üye Olan Herkes Yarışmaya Katılım Hakkına Sahiptir!!

Detaylar ve katılım için :
http://www.yuzdeyuzsevgiyle.com/

Katılın kızlar hediyeler güzel :1rolleyes:

kızlar avondan en son ki fırsat ürünü gelen varmı hani şu erkek parfümü bi de bayan parfümü olan benim gelmedi daha da merak ettim

kızlar avondan en son ki fırsat ürünü gelen varmı hani şu erkek parfümü bi de bayan parfümü olan benim gelmedi daha da merak ettim

benimki geldi bayan parfümü botanic olan güzel değil ama

benimklide geldi botanic olan anneme verdim o beğendi ben ıyyyyyyyy hiç beğenmedim insan bzede 50s glam gödnerirdi deme nie bizim doğru geldiki hehhe

ama arkadşıma 29 undamı26sındamı ne ruj sipariş vermiştim o hala gelmedi

Kızlar nette gezerken bu siteye rastladım
http://www.jacobssahanesohbetbahane.com
Burda Derya Baykal'la sohbet ediyosunuz.. İlk 100 kişinin içinde olanlara şık ve hoş jacobs kavanozu hediye ve 6 kişinin evinede konuk olacakmış Derya Baykal..
İlgisini çekenler için yazmak istedim

kahve kavonozu değil şekerim kavanoz süsü hediye ediyorlarmış hani şu derya baykalın tanıttığı :))) ayy ne güldüm yaa başvurdukdan sonra gördüm bilsem başvurmazdım.şimdi bunlar 1 liralık süse kargo parası ödettirmesin bize :))

:roflol: valla yaparmı yaparlar bende sen söylyince dikkat ettim heheheh:)

Haklısın canım yaa dikkat etmemişim :çok üzgünüm:
Ama kargo parası istemezler heralde yaa.. İsterlerse kabul etmeyiz :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…