Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Doğacıdan ne gelio bende istiyiimmmm
daha bana 1 iğne bile gelmedi

günaydın hatunlar,ahhh canım yaa ne zaman açsam burdasın hiç nasiplenemedin mi yaa ( üzüldüm valla,ben bile bu kısmetsizlikle üç yerden numune aldım.

yok yahuuu bişi çıkmadı bana...
doğacıdanda istemedim napimm kayısı kremini sevmiyorum onların kokusunu...
kısmetsiliği senden devraldım herhalde :)))

yok yahuuu bişi çıkmadı bana...
doğacıdanda istemedim napimm kayısı kremini sevmiyorum onların kokusunu...
kısmetsiliği senden devraldım herhalde :)))

aman defet hemen o kısmetsizliği çok bunaltıyor ada mı .qspa dan istedin mi canım? 6 adet 10 ml lik yolladılar bana.son kullanma tarihine de baktım daha 14 ay var .bir arkadaşımız tarihi geçmiş geldi demiş bana benimkiler yeni şükür kaydirigubbakcemile3

magrenta

follawa tıkladım ama maıl adresı falangelmedı :s resımlı koyasan sevınırım ya :a015:
canım kendi mailinden günderceksin facedeki avon sayfasına bak orda anlatıo benim eklediğimde de anlatıo ki artık çok geç 500. kişide almış hediyeyi :)))

günaydın kızlar iyi sabahlar herkese

nasıl istiyorsun ordan numuleri arkadaşım siteyi biliyorum ama ben böyle birşey görmedim yardım edermisn

nasıl istiyorsun ordan numuleri arkadaşım siteyi biliyorum ama ben böyle birşey görmedim yardım edermisn

qspa.com a gir canım,iletişim sayfasını aç ve bilgilerini doldurdukdan sonra numune iste.ilkbaşta yazarken bile utanıyordum bana numune gönderebilirmisiz demeye ama şimdi alıştım yüzüm kızarmıyor :)) benim cildim çok kuru olduğu için önce şikayetimi yazıp sonra ona göre numune istiyorum.umarım yardımcı olabilmişimdir

yok oradanda istemedim moonserosecuğum... nasıl güzel mi ürünler?

yok oradanda istemedim moonserosecuğum... nasıl güzel mi ürünler?

dün peelingini ve kremini kullandım çok güzeldi ama diğerlerini bilmiyorum canım.3 şampuan , 1 peeling,1 krem,1 maske göndermişler bana.kargo ücreti de vermedim.bir şansını dene istersen şekerim :teselli:

günaydın sevtappp, rica ederim kızlar opuyorumnanaktan

Merhaba Kızlar,
qspa dan 6 adet 10 ml tüplerde numunelerim geldi..:dance:
Ama peeling kırmızı kil numunesinin içi bomboş :1shok:

Merhaba Kızlar,
qspa dan 6 adet 10 ml tüplerde numunelerim geldi..:dance:
Ama peeling kırmızı kil numunesinin içi bomboş :1shok:

güle güle kullan canım benimde geldi numune oradan kremini kullandım sabah gayet güzeldi amam maskesine bakma hiç aklıma gelmedi acaba benimde mi boş ki :)

Erva güle güle kullan

bende bugün doldurdum bakalım gelicek mi?

kaç günde geldi size dikkat ettiniz mi hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…