• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızla rbu fıkrımuhımden gelen gıden varmı gecenlerde bır anketı doldurdum yo gonderılecek domestos fılan yazdı anlamadım bıle sızede oyle oldumu

iyiyim çok şükür şekerim,geldik yine işe sabah sabah,busabahda pek bir zor geldi işe gelmek,akşam olsa da gitsek yaaa

SORMA BUGÜN BENDE Bİ MİSKİNİMKİ DEME GİTSİN OĞLUM SABAHA KARŞI 5,30 DA KALKTI O SAATTEN BERİ UYUMADIM VALLA BENDE KÖTÜYÜM HADİ BİZ EVE KAÇALIM ÇALIŞMAYALIM BUGÜN kaydirigubbakcemile3

SORMA BUGÜN BENDE Bİ MİSKİNİMKİ DEME GİTSİN OĞLUM SABAHA KARŞI 5,30 DA KALKTI O SAATTEN BERİ UYUMADIM VALLA BENDE KÖTÜYÜM HADİ BİZ EVE KAÇALIM ÇALIŞMAYALIM BUGÜN kaydirigubbakcemile3

hadi sen evli çocuklu kadınsın uyuyamamışsın bana ne oluyorsa tamamen bekarım:)) ama bu teklife hayır diyemem,hadi kaçığ bize gidelim , şöylee miss gibi bir çay demlerim.samsunun simiti meşhurdur simitte alırım.gel valla beklerim :))

hadi sen evli çocuklu kadınsın uyuyamamışsın bana ne oluyorsa tamamen bekarım:)) ama bu teklife hayır diyemem,hadi kaçığ bize gidelim , şöylee miss gibi bir çay demlerim.samsunun simiti meşhurdur simitte alırım.gel valla beklerim :))

KIZ SUS ZATEN REJİMDEYİM AKLIMA DÜŞÜRME BÖYLE ŞEYLERİ kaydirigubbakcemile3

sevtapduzyol canısı sitede büyük harfle yazmak ikaz ve ünlem anlamına geldiğinden küçük harfle yazıyoruz canım

sevtapduzyol canısı sitede büyük harfle yazmak ikaz ve ünlem anlamına geldiğinden küçük harfle yazıyoruz canım

ben şirket proğramını büyük harfle kullandığımdan buraya geçiş yaptığımdada bazen farkında olmadan yazabiliyorum uyardığın için sağol canım

kızlar bol bol dedikodu yapılmış ama yok mu yeni numuneler çekilişler yaw bende arıom bulamadım
bu arada fa sı gelen var mıııı?
fikrimühimden yumoşu gelen var mı?

Back
X