Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet görüşemedik... Yorgunum çok yoğundum bugün
sen nasılsın?
Domestos geldi bana , orjinal boy göndermişler :). Kullanmadım henüz , bakalım nasılmış.?[/QUO
anket ne zamandı canım hatırlıyormusun
1 ay oldu anketi yapalı. Kampanya başladığında yazmışlardı 15 gün sonra gönderimler başlayacak diye , zamanında da başlamışlar bana da geleli 2 gün oldu. :)
günaydın kızlar iyi sabahlar herkese
günaydın kızlar fikrimühimden mail geldi şimdi:)
Sevgili FikriMühim,
Yumoş MühimPaketleriniz Yola Çıktı
Yumoş Aşkı Kampanyamızın MühimPaketleri yola çıktı. Size ulaştı veya ulaşmak üzere.
Önümüzdeki bir hafta boyunca dağıtım ekipleri belirtmiş olduğunuz adreslerde paketlerinizi size ulaştırmaya çalışacaklar. Lütfen adresinize bırakılmış notları gözden kaçırmayın. Ayrıca paketlerinizin durumunu 0 (532) 785 68 50 ya da 0 (216) 456 19 74 numaralı telefonlardan sorgulayabilirsiniz.
Unutmayın ulaştırılamayan paketler için tekrar gönderim yapılmayacaktır.
benim fa yok bilmiyorum canım benevvvvetttt beklıoruz o zaman kaydirigubbakcemile3 bu arada fa lar ne zaman gelicek beeeeklava:
aa kızlar bana milupa anne bebek kulubünden kargo geldi hiç haberim yoktu bişeyde istememiştim sadece üye olmuştum içinde bebek bezi mama ıslak mendil krem falan var çok sevindimmm