• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
günaydın kızlar fikrimühimden mail geldi şimdi:)

Sevgili FikriMühim,
Yumoş MühimPaketleriniz Yola Çıktı

Yumoş Aşkı Kampanyamızın MühimPaketleri yola çıktı. Size ulaştı veya ulaşmak üzere.

Önümüzdeki bir hafta boyunca dağıtım ekipleri belirtmiş olduğunuz adreslerde paketlerinizi size ulaştırmaya çalışacaklar. Lütfen adresinize bırakılmış notları gözden kaçırmayın. Ayrıca paketlerinizin durumunu 0 (532) 785 68 50 ya da 0 (216) 456 19 74 numaralı telefonlardan sorgulayabilirsiniz.

Unutmayın ulaştırılamayan paketler için tekrar gönderim yapılmayacaktır.

günaydın kızlar fikrimühimden mail geldi şimdi:)

Sevgili FikriMühim,
Yumoş MühimPaketleriniz Yola Çıktı

Yumoş Aşkı Kampanyamızın MühimPaketleri yola çıktı. Size ulaştı veya ulaşmak üzere.

Önümüzdeki bir hafta boyunca dağıtım ekipleri belirtmiş olduğunuz adreslerde paketlerinizi size ulaştırmaya çalışacaklar. Lütfen adresinize bırakılmış notları gözden kaçırmayın. Ayrıca paketlerinizin durumunu 0 (532) 785 68 50 ya da 0 (216) 456 19 74 numaralı telefonlardan sorgulayabilirsiniz.

Unutmayın ulaştırılamayan paketler için tekrar gönderim yapılmayacaktır.

evvvvetttt beklıoruz o zaman kaydirigubbakcemile3 bu arada fa lar ne zaman gelicek beeee:oklava:

Lipton Demlik Poşet Çay Paketlerinde Sürpriz Hediyeler!

Carrefour Mağazaları’nda*
Her 10 TL’lik Lipton Demlik Poşet Çay
Alışverişine, kazı-kazanla anında
Sürpriz hediyeler!

Bu aktivite Carrefour Acıbadem, Adana, Ankara, Ankara Cepa, Bayrampaşa,
Haramidere, İçerenköy, İzmir, Maltepe Park ve Ümraniye Mağazaları’nda
15-28 Nisan 2010 tarihleri arasında geçerlidir.
Hediyeler stoklarla sınırlıdır

20 iş günü içinde gönderilecek fa lar demişdi bir arkadaş ama kaç gün oldu ki faa ları isteyeli? 20 günü geçti değil mi kızlar?

aa kızlar bana milupa anne bebek kulubünden kargo geldi hiç haberim yoktu bişeyde istememiştim sadece üye olmuştum içinde bebek bezi mama ıslak mendil krem falan var çok sevindimmm

aa kızlar bana milupa anne bebek kulubünden kargo geldi hiç haberim yoktu bişeyde istememiştim sadece üye olmuştum içinde bebek bezi mama ıslak mendil krem falan var çok sevindimmm

güle güle kullan canım banada gelmişti ara ara gönderiyorlar bu şekilde mülipaya üye olanlara bebeşim kullansın diye :emir_bebek:

kızlar şimdi bana hero baby den kargo geldi içinde 1 paket orjinal bol bebek bisküvisi
1 adet orjinal boy kavanoz maması gene orjinal boy kahvaltı saati maması 2 tanede tek kullanımlık mama göndermişler oğluma zemuszemus

Back
X