Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
günaydın hatunlar,nasılsınız? ne yarışması bu pek anlamadım ama seve seve destek olurum bende .az önce qspa dan 6 tüp numune ve 2 sayfa mektup geldi.ürünleri yeni üretimdeymiş,ayrıntılı açıklamalar filan.10 ml lik 6 çeşit yollamışlar.hoşuma gitti kokusu filan ama deneyip karar vereceğim.problemli bir cildfim var iyi gelirse kullanırım :))

kızlar ben bu qspanın rünlerini kullanamadım 02/2010 yazıo üretim tarihimi son kullanım tarihimi içime sinmedi attım e vitaminlisini diğerleri evde atıcam

TÜRKİYE'de SADECE 2 AVON Hayranı'nın sahip olacağı bu çok özel hediyemiz: GLOBAL MARKA ELÇİMİZ REESE WITHERSPOON'DAN İMZALI IN BLOOM BY REESE WITHERSPOON EDP! Witherspoon'un sadece AVON'a özel bu ilk parfümünü İMZALI olarak sahip olacak 2 üyemizden biri olmak için http://twitter.com/TurkiyeAvon adresini ziyaret edin ve... "TurkiyeAvon" u Twitter üzerinden takip etmeye balşadıktan sonra Twitter kullanıcı adınızla birlikte bilgilerinizi (Twitter kullanıcı adı, gerçek adı-soyadı, açık adresi ve ev/iş/cep telefon bilgilerini) avon.twitter@gmail.com adresine e-posta ile gönderin! Witherspoon'dan İMZALI parfüm kazanma şansını kaçırmayın! Önemli not: 2 adet imzalı parfüm kazananlar Facebook ve Twitter üzerinden duyurulacaktır. Hediye gönderisi 10 İŞ GÜNÜ içinde ücretsiz olarak Yurtiçi Kargo ile gerçekleştirilecektir. İletişim bilgilerinizi doğru ve eksiksiz bir şekilde göndermenizi rica ederiz.

kızlar face sayfasında bunu yazmışlar bişi yapmaya gerek yok twitter hesabı açın sayfayı takip edin :)

kızlar ben bu qspanın rünlerini kullanamadım 02/2010 yazıo üretim tarihimi son kullanım tarihimi içime sinmedi attım e vitaminlisini diğerleri evde atıcam

canım o üretim tarihiymiş. bi sitede yazmış birisi, o da son kullanma tarihi zannetmiş aramış,üretim tarihi o tarih demiş yetkililer yerimseniben

Son düzenleme:
canım o üretim tarihiymiş. bi sitede yazmış birisi, o da son kullanma tarihi zannetmiş aramış,üretim tarihi o tarih demiş yetkililer yerimseniben

HEHE o zaman e vitaminli kremin ruhuna fatiha hehehe attım okuyunca biri üretim tarihi geçmiş bunların dedi sinir oldum :))) ama üretim tarihi olması daha doğru gelmişti neyse kalanlarla idare ederiz :)

ayyy bende roboformu kaldırcam bak unuttum yine :)))
canım başlat/ayarlar/denetim masası/program ekle kaldır
ordan kaldırcan :)

bu arada nerde bu kıytırık duş jeli ve deooo yawww hehehe

ayyy bende roboformu kaldırcam bak unuttum yine :)))
canım başlat/ayarlar/denetim masası/program ekle kaldır
ordan kaldırcan :)

bu arada nerde bu kıytırık duş jeli ve deooo yawww hehehe

GezersenFA Yeni hediyelerimiz çok yakında sizlerle olacak, iyi geziler :)

tekrar hediye verceklermiş ama daha eski verdikleri bile gelmedi ((

bu arada dediğin yoldan yaptım ama hala duruo yaa bu roboform :kedi:

GezersenFA Yeni hediyelerimiz çok yakında sizlerle olacak, iyi geziler :)

tekrar hediye verceklermiş ama daha eski verdikleri bile gelmedi ((

bu arada dediğin yoldan yaptım ama hala duruo yaa bu roboform :kedi:

explorera girdiğinde üstten tıklıyoduk ya form doluodu orda olmaması lazım ama? nerde duruoooo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…