Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bana mail geldi 1 hafta diyordu. belki bayram diye gecikti. hem salyangoz kremi de yoktu. o da gelir inşallah.

valla arastırmalarım devam edıyo gonderırlermı bılmıyorum ama yazıyorum yınede baska sıtelerde gonderıdklerını yazmıslar alın bı tane daha

Shu Kozmetik

canım sana gelsin neler göndermişler yaz bende isteyeyim. kargo ücreti filan ne kadar isteyecek?
gelince bilgi verirsen sevinirim.

inşallah bana da o kadar çok gelir yaa :Saruboceq:
güle güle kullan canım hayırlı olsun kaydirigubbakcemile2
kaç günde geldi kargon?CADIARZU

inşallah canım.Süper oldu bu olay kaydirigubbakcemile5 valla çok hızlı geldi bana çok şaşırdım. Bu pazartesi mail attım ve bugün elimde. 2 günde geldi

inşallah canım.Süper oldu bu olay kaydirigubbakcemile5 valla çok hızlı geldi bana çok şaşırdım. Bu pazartesi mail attım ve bugün elimde. 2 günde geldi

canım bende mail attım bugün cvp geldi adresimi istediler bide kargo ücretini ödememi istediler bende yolladım bunlardan sonra tekrar mail gönderiyolarmı yoksa direk ürünlerimi gönderiyolar

canım bende mail attım bugün cvp geldi adresimi istediler bide kargo ücretini ödememi istediler bende yolladım bunlardan sonra tekrar mail gönderiyolarmı yoksa direk ürünlerimi gönderiyolar

yok canım başka mail atmıyorlar. Direk gönderiyorlar

kızlar nıvea yı aradım ama numune gönderimleri durmuş sizden bilgilerinizi istiyolar kayıt falan yaptıs-rıyolar kampanyalardan sizi blgilendircez diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…