• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar ben ixoradan numune istemiştim göndereceklerini söylediler fakat hala gelmedi 02.09'da istemiştim gelmedi nedendir acaba??
Bide epilixir adında bir ürün varmış ve numuneleri dağıtılıyormuş bilgisi olan varmı?

ben de sordum ama arkadaş link vermedi henüz
googledan araştırdım bunu
bioderin sitesine girip iletişime yazınca veriyomuş
mesaj yazdım oraya ama gönderim sırasında sorun oluşuyo
bi de sizler deneyin

bi arkadaşıma bioderin yanında deracine selülit serumu gelmişti o tarz şeyler geliyordur bence böyle bi şey olabilir..
resmi de şöyle yani küçük paket.ampül şişelerde değil..

kızlar bende rosenseden istemiştim,bugün geldi numunelerim:lepi: 20 tane falan var. Yüz kremleri,el kremleri,temizleyici ve gözaltı kremleri. Ayy görünce çok sevindimzemuszemus

ixoradan isteyeli 1 hafta oldu hala gelmedi. 1 hafta içinde göndereceğiz diye mesaj göndermişlerdi.
yok hala. cumaya kadar gelmezse tekrar yazıcam.

bayılıyorum bu topiğe.bende dün rosenseden istedim cevap vermişler burada bayi olmadığı için göndereceklermiş ayy çok sevindim.Kopaşada attım ama gönderemeyiz demişler bende burda çok az market var bide uzak çok filan dedim inş. onlarda gönderirir bu topiği açanın elleri dert görmesin kaydirigubbakcemile2

kızlar bende rosenseden istemiştim,bugün geldi numunelerim:lepi: 20 tane falan var. Yüz kremleri,el kremleri,temizleyici ve gözaltı kremleri. Ayy görünce çok sevindimzemuszemus

inşallah bana da o kadar çok gelir yaa :Saruboceq:
güle güle kullan canım hayırlı olsun kaydirigubbakcemile2
kaç günde geldi kargon?CADIARZU

kızlar rosenseye tekrar mesaj attım bu seferde bunu yazıp gönderdiler:gitme:
''Tester edinme ve ücretsiz cilt analizi yaptırarak daha doğru başlangıç için bayimize yönlendiriyoruz.

Firmamıza ve ürünlerimize olan ilginizden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla'',akannehir

kızlar rosense mail attım şimdi bayileri olmadığı için kabul ettiler göndericeklermiş adresimi istediler bide kargo ücretini karşılamamı istediler bende hemen yolladım çok sevindimhihoyyyt
2.kez tekrar mail geliyomu adresini yolladıktan sonra

Back