kızlar nıvea yı aradım ama numune gönderimleri durmuş sizden bilgilerinizi istiyolar kayıt falan yaptıs-rıyolar kampanyalardan sizi blgilendircez diyolar
evet ben de aradım kaydoldum daha sonra bilgilendireceklermiş şu an ellerinde yokmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nıvea yı aradım ama numune gönderimleri durmuş sizden bilgilerinizi istiyolar kayıt falan yaptıs-rıyolar kampanyalardan sizi blgilendircez diyolar
inşallah canım.Süper oldu bu olay kaydirigubbakcemile5 valla çok hızlı geldi bana çok şaşırdım. Bu pazartesi mail attım ve bugün elimde. 2 günde geldi
grantex e bende gönderdim şimdi:))
tamam hemen bakıyorumNumuneler
garanteks ten banada o maıl geldı sanırım sadece fırmalara gonderıyolar adreslerı bu sıteden buldum kızlar sızde ınceleyın ıstersenız
bana da aynı mail geldi kızlar
ben de evlere kargo ile numune gönderip gönderemediklerini sordum
sanırım orası firmalara satış yapıyor sadece
Numuneler
garanteks ten banada o maıl geldı sanırım sadece fırmalara gonderıyolar adreslerı bu sıteden buldum kızlar sızde ınceleyın ıstersenız
Numuneler
banada öyle geldi ben bida yollamadım cvp sen eğer gelirse bizede söyle
canım bende mail attım bugün cvp geldi adresimi istediler bide kargo ücretini ödememi istediler bende yolladım bunlardan sonra tekrar mail gönderiyolarmı yoksa direk ürünlerimi gönderiyolar
kızlar bu arada lady boxtan herhangi bi numune yada mail alan var mı?
kızlar acaba hangi rkalar numune gonderiyo?bi de dermokil'den numune isticemde nerden isticemi bulamadım akannehir bi yardımcı olsanız :kedi: