• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar nıvea yı aradım ama numune gönderimleri durmuş sizden bilgilerinizi istiyolar kayıt falan yaptıs-rıyolar kampanyalardan sizi blgilendircez diyolar

evet ben de aradım kaydoldum daha sonra bilgilendireceklermiş şu an ellerinde yokmuş

inşallah canım.Süper oldu bu olay kaydirigubbakcemile5 valla çok hızlı geldi bana çok şaşırdım. Bu pazartesi mail attım ve bugün elimde. 2 günde geldi

çok teşekkür ederim canım umarım ben de çok beklemem kaydirigubbakcemile2

kızlar grantexten mail geldi aynen şu '''''''NUMUNELERı NE ÜRETıMıNDE KULLANACAĞINIZI, NE NUMUNESı ıSTEDıĞıNıZı, FıRMA BıLGıLERıNıZı VE FıRMA YETKıLıNıZ ıLE ıLGıLı BıLGıLERı BıZE GÖNDERMELıSıNıZ. '''''''''''
siz ne yaptınız?

Aman gönderene kadar insanin agzindan burnundan getiriyorlar :umursamaz:
Ben hic istemedim ama isteyen bir arkadasim oldu aylarca mail birakmak zorunda kaldi internet karsisinda harcadigi zamana yazik oldu 2-3 tane filan gönderdiler :umursamaz:

grantex sadece firmalara gönderiyo sanırım normal vatandaşlara göndermiyo bu geldi
NUMUNELERı NE ÜRETıMıNDE KULLANACAĞINIZI, NE NUMUNESı ıSTEDıĞıNıZı, FıRMA BıLGıLERıNıZı VE FıRMA YETKıLıNıZ ıLE ıLGıLı BıLGıLERı BıZE GÖNDERMELıSıNıZ.

Numuneler
garanteks ten banada o maıl geldı sanırım sadece fırmalara gonderıyolar adreslerı bu sıteden buldum kızlar sızde ınceleyın ıstersenız

bana da aynı mail geldi kızlar
ben de evlere kargo ile numune gönderip gönderemediklerini sordum
sanırım orası firmalara satış yapıyor sadece

Numuneler
garanteks ten banada o maıl geldı sanırım sadece fırmalara gonderıyolar adreslerı bu sıteden buldum kızlar sızde ınceleyın ıstersenız
tamam hemen bakıyorumkaydirigubbakcemile4
bana da aynı mail geldi kızlar
ben de evlere kargo ile numune gönderip gönderemediklerini sordum
sanırım orası firmalara satış yapıyor sadece

banada öyle geldi ben bida yollamadım cvp sen eğer gelirse bizede söyle

Numuneler

canım senin gönderdiğin yerde bi yazı buldum numune isteme teknikleri ay öldüm gülmekten
BEBEK MAMASI FİRMASINDAN NUMUNE İSTEMEK İÇİN YAZMANIZ GEREKENLER : MERHABA BEBEĞİM İÇİN ÜCRETSİZ NUMUNE TALEP EDİYORUM EĞER BEĞENİRSEM ÜRÜNLERİNİZDEN KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM TEŞEKKÜRLER (GERÇEKTE BEBEĞİM YOK AMA BEDAVA BEDAVDIR DİYEREKTEN İSTEDİM GÖNDERİYOLAR ÇOĞU)

DİĞER FİRMALAR: MERHABA ÜRÜNLERİNİZDEN ÜCRETSİZ NUMUNE TALEP EDİYORUM EĞER BEĞENİRSEM ÜRÜNLERİNİZDEN SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM ARKADAŞLARIMIN VE BENİM MARKETLERİMİZ VAR NUMUNEYİ FAZLA KOYARSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER (GERÇEKTE MARKETİM YOK O AYRI MESELE

canım bende mail attım bugün cvp geldi adresimi istediler bide kargo ücretini ödememi istediler bende yolladım bunlardan sonra tekrar mail gönderiyolarmı yoksa direk ürünlerimi gönderiyolar

adresi verdikten sonra tekrar mail atmadılar bana ve yanımdaki arkadaşıma canım,bilgine..yerimseniben

şimdi verdiğin siteden baktım lady boxtan 1500 kişi olunca kutu geliyomuş ya onun içinde prezervatif numunesi varmış:1shok:

kızlar bu arada lady boxtan herhangi bi numune yada mail alan var mı?

biz iki arkadaş üye olduk canım ama bize mail falan gelmedi.sanırım oraya üye olan ilk 1500 kişiye kutu yolluyolar.diğer kişiler de öylesine üye.geç kaldık temmuzda falan dolmuş 1500 kişi:)

kızlar acaba hangi rkalar numune gonderiyo?bi de dermokil'den numune isticemde nerden isticemi bulamadım akannehir bi yardımcı olsanız :kedi:

kızlar acaba hangi rkalar numune gonderiyo?bi de dermokil'den numune isticemde nerden isticemi bulamadım akannehir bi yardımcı olsanız :kedi:

canım linki yazdım ama anasayfa çıkıyor ben sana anlatayım
dermokilin sayfasına girince sol altta iletişim var oraya tıklıyosun
sonra bi sayfa açılıyo iletişim bilgileri yazıyo
hemen yanındaki başlıkta da iletişim formu var oraya tıklayıp dolduruyosun bilgileri
umarım açıklayıcı yazabilmişimdir
yerimseniben

Back