Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

bana gondercekler kı zaten :))

kızlar bu okuduktan sonra mail attım hemen cvp geldi,kargo parasını ödeme karşılığında 5 ml liklerden göndereceklermiş,ne var bu 5 ml lliklerin içinde merak ettim,

kızlar bu okuduktan sonra mail attım hemen cvp geldi,kargo parasını ödeme karşılığında 5 ml liklerden göndereceklermiş,ne var bu 5 ml lliklerin içinde merak ettim,
hangi üründen bahsediyosun canım nereye attın CADIARZU
ixoraysa parfüm
rosenseyse kendi ürünlerinden krem çeşitleri (yüz el peeling maske falan kremleri)

hangi üründen bahsediyosun canım nereye attın CADIARZU
ixoraysa parfüm
rosenseyse kendi ürünlerinden krem çeşitleri (yüz el peeling maske falan kremleri)

canımcım rosense attım,birde sinoptayım kargo ücreti ortalama ne kadardır:1hug: tşk

oohh hadı hayırlı olsun hepimize devam kızlar baska neler var bılenler yazsın arkadaslar hepımız yararlanalım

kızlar bi site buldum anket sitesi yapıyosun puabları topluyosun sonra kendin hediyeni seçiyosun sitenin adını versen ssorun olurmu acep olaz sanırım üye oluyosunuz mail adresinize gelen mailllerle anketlere katılıyosunuz yanlız anketlere yeterli sayıda katılımcı katıldığı zaman anket kapanıyo yani maillerinizi sürekli kontrol etmelisiniz ben oldum üye anketin ilkinide yaptım sizede duyurıyım dedim

Son düzenleme:
info@rosense.com

tatlım yukarıdaki mail adresine ürünlerinizi denemek için numune istiyorum diye mail attım tdağda bayiileri olmadığı için kargo ücretini ödemeyi kabul edersem göndereceklerini belirten bir cevap yazmışlar şuan beklemedeyim

saol tatlım dediğini aynen yazdım bakalım ne olçekk CADIARZU

teşekür ederim bende olmadım şimdi olcam :) hemen mi cvp geliyo yoksa daha sonramı ?????????????

Son düzenleme:
valla bilmiom bende yemi yolladım msjı üye olmam gerklimi kızlarrr huhuuu size sesleiyorumm

onu bnde bilmiyom yha iletişim bölümünden sadece mail gönderdim üye olamdım bennn
golden rose yolluuyomu numuneee ????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…