Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
benım bulundugum yerde bayılerı yok en yakın bayıları 30 km uzaklıkta bunu belırttım ben :)

benım bulundugum yerde bayılerı yok en yakın bayıları 30 km uzaklıkta bunu belırttım ben :)

bende yeni bir mail daha gönderdim. öncekinde sadece numunelerinizden talep ediyorum yazmıştım şimdi daha bi döktürdüm kaydirigubbakcemile3 aşkböcüğünün dediği gibi yıldırma politikası kaydirigubbakcemile3 sende bezdirene kadar dene istersen :icecream:

herkese merhaba

ben tekirdağ merkezde oturuyorum rosenseden mail geldi bulunduğunuz yerde bayii yok kargo ücretini kabul ederseniz gönderecez diye ben de kabul ettim bakalım ne zaman gelecek

bir de ariel de nerede anket var yardımcı olursanız sevinirim

tam kac kez yazdım valla en sonunda yazmıslar daha once yaptıgınız bılmem kac tane talebı goz onune alarak kargo ucretını odersenız gonderırız zemuszemus

ya 2 oldu rosense e mail attım kargoyuda öderim ben diye;
Ürün numune gönderimlerini maalesef sadece bayilerimize yapabiliyoruz. Bayilerimizi ziyaretinizde ürünlerimizi deneme fırsatı bulabilirsiniz.

bunu yazmışlar:(((

ala ala bir daha yazıyorum ya :))))ya küfür ederler ya başka bişi:))

ben rosense atttım bana göndeereckler. bölgenızde bayımız olmadıgı ıcın gönderım yapacagız dedıler.:) cok sanslıyım haa. ılk defa agrının bı yerınde olmam işe yaradı

bende kabul ettim kargo parasını ...
valla kargocularla tanış olduk utanıyorum artık :kedi:
bu arada komşularda bir merak ediyor ki sositososito
soramıyorlarda :delphin:

Son düzenleme:
Back