bırı tam olarak ayrıtılarıyla yazabılrımı rosenseden numune nasıl sıtıyoruz
1 uye oluyorz
sonra nerden maıl yolluyoruz ve ne yazıyoruz
dash minerals diye bir site buldum free sample veriyolar hemde öyle böyle sample değil. far, allık, eyeliner, fondöten, pudra, kapatıcı, parlak far hepsinden deneme boyu istediğiniz rengi seçebiiyosunuz ben denemedim ama sınır yok galiba 5 yada 10 ürün diye her üründen istediğiniz kadar sipariş edebiliyomusun bilmiyorum bi deneyin derim. ve 8 dolar sabit denemelerden ne isterseniz isteyin taşıma ücreti ödüyosunuz. paypalle ödeme tabiki. ben bugün verdim sipraişimi bakalım ne zaman gelcek gelince fotoraflarını koyarım. toplamda ben 7 ürünün deneme boyunu sipraiş ettim.
google a mineralperfections yazınca bulursunuz. zaten siteye girince free sample diye belirtiyo..... diye bir mesaj gördüm bu forumda arkadaşlar bilgisi olan varmı?????
ebet ebeeeeet bunu ben yazdım. sonra bana bi haller geldi siteye giremedim unutmuşum tesadüf bakarken gördüm.
ürünlerim geldi. gayet güzeller ben ilk defa mineral ürün denedim dokuları filan çok güzel. hele seçtiğim allık rengine bayıldım bi ara onun tam boyunu sipraiş edice. kaç günde geldiğini inanın hatırlamıyorum. minik kutular içinde seçtiğim numunelerin yanı sıra ağzı cırt cırtlı poşet içinde pudralarının her tonunu göndermişlerdi. yani toplamda 5 tane numune seçtiğiniz diyelim tam 5 tane gelmiyo. artı bi kaç şey daha yolluo. deneyebilirsiniz bence..
Rosense bana
Tester gönderimini sadece bayilerimize yapabiliyoruz, satış noktalarını ziyaretinizde ürünlerimizi test edebilirsiniz. Size en yakın satış noktasını öğrenmek için İstanbul ana bayimiz ile irtibata geçebilirsiniz
diye bir mail yollamıştı
hımmm guzele benıyoda kargosu ne kadarkı
cnm gönderdikleri numunelerin fotolarını koyabilir misin?ürünlerim geldi. gayet güzeller ben ilk defa mineral ürün denedim dokuları filan çok güzel. hele seçtiğim allık rengine bayıldım bi ara onun tam boyunu sipraiş edice. kaç günde geldiğini inanın hatırlamıyorum. minik kutular içinde seçtiğim numunelerin yanı sıra ağzı cırt cırtlı poşet içinde pudralarının her tonunu göndermişlerdi. yani toplamda 5 tane numune seçtiğiniz diyelim tam 5 tane gelmiyo. artı bi kaç şey daha yolluo. deneyebilirsiniz bence..
kargo ücreti ne kadar verdin canım kaç lira?ebet ebeeeeet bunu ben yazdım. sonra bana bi haller geldi siteye giremedim unutmuşum tesadüf bakarken gördüm.
ürünlerim geldi. gayet güzeller ben ilk defa mineral ürün denedim dokuları filan çok güzel. hele seçtiğim allık rengine bayıldım bi ara onun tam boyunu sipraiş edice. kaç günde geldiğini inanın hatırlamıyorum. minik kutular içinde seçtiğim numunelerin yanı sıra ağzı cırt cırtlı poşet içinde pudralarının her tonunu göndermişlerdi. yani toplamda 5 tane numune seçtiğiniz diyelim tam 5 tane gelmiyo. artı bi kaç şey daha yolluo. deneyebilirsiniz bence..
ya ben yazamadım iletişim bölümüne almıyo yazamıyorum..slm kızlar kopaş kozmetiğe girip iletişim bölümünden miss alix parfüm talebinde bulunduğunuzda 2 adet minik tester yolluyolar kargo parasını da onlar karşılıyo yalnız mail gelmiyo direk yolluyolar benimkiler 1 hafta sonra geldi kokuları hoşunuza gitcek :1hugpuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?