Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kıslar

rosenseden geldi numunelerim 2.5 tl verdim kargo parası herşeyden 3 er adt yollamışlar valla çok hızlılar

dün yazıştık bugün elimde numuneler

ben sayım canım 5 tane yüz kremi 3 tane peeling 4 tane el kremi 5 tane maske 3 temizleme sütü 3 tane de göz kremi daha ne olsun dimi ama kaydirigubbakcemile2

bırı tam olarak ayrıtılarıyla yazabılrımı rosenseden numune nasıl sıtıyoruz
1 uye oluyorz
sonra nerden maıl yolluyoruz ve ne yazıyoruz

ben biraz uzun bi mesaj atmıştım sadece numune istiyorum yerine ürünleriniz merak ediyorum burda deneyebilceğim bi bayiniz yok eger yollayabilirseniz numune yollar mısınız kargo ücretini kabul ederim sorun değil yazarsan bence daha iyi olur :1hug:

ebet ebeeeeet bunu ben yazdım. sonra bana bi haller geldi siteye giremedim unutmuşum tesadüf bakarken gördüm.

ürünlerim geldi. gayet güzeller ben ilk defa mineral ürün denedim dokuları filan çok güzel. hele seçtiğim allık rengine bayıldım bi ara onun tam boyunu sipraiş edice. kaç günde geldiğini inanın hatırlamıyorum. minik kutular içinde seçtiğim numunelerin yanı sıra ağzı cırt cırtlı poşet içinde pudralarının her tonunu göndermişlerdi. yani toplamda 5 tane numune seçtiğiniz diyelim tam 5 tane gelmiyo. artı bi kaç şey daha yolluo. deneyebilirsiniz bence..

hımmm guzele benıyoda kargosu ne kadarkı

istanbulda olduğumuz için canım.
bana da aynı mesaj geldi..
sanırım farklı şehirlerdekilere gönderim var tanıtım amaçlı..

slm kızlar kopaş kozmetiğe girip iletişim bölümünden miss alix parfüm talebinde bulunduğunuzda 2 adet minik tester yolluyolar kargo parasını da onlar karşılıyo yalnız mail gelmiyo direk yolluyolar benimkiler 1 hafta sonra geldi kokuları hoşunuza gitcek :1hugpuyorumnanaktan

cnm gönderdikleri numunelerin fotolarını koyabilir misin?

kızlar bende ixoradan numune istedim 2 hafta içinde numunelerinizi göndericez diye mail geldi:)
rosensede şimdi gönderdim bakalım cevap gelicekmi

kargo ücreti ne kadar verdin canım kaç lira?
ya ben yazamadım iletişim bölümüne almıyo yazamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…