Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Anketlere katıldım canım hemen yolluyolarmı böyle bende arieli işaretledim..

anladım canım ama herkese göndermiyorlar sanırım?Kargo parası verdinmi?

Merhaba,
Bir site daha var, markalar hakkında anketler yapıyor ve yeni çıkan ürünlerini yolluyor. Bana geçen hafta Colgate'ten diş macunu geldi, çok büyük bir şey değil ama epey gider. Daha önce de Dove'dan sabun ve şampuan numuneleri gelmişti. Vodafone'dan 10 kontör gelmişti. Anketlerden ve gelen maillerden puan toplanılabiliyor, belli bir miktara ulaşınca alışverişlerde kullanabiliyoruz. Birbirimizi üye yaparak puanlarımızı artırıyoruz.

Son düzenleme:

Site ismini yazamıyorum hata veriyor. :1rolleyes:

bence arieli işaretleme zaten kullanıyo der yollamazlarkaydirigubbakcemile3
ben dome..os işaretledim zaten onu kullanıyorum...
1 ay olcak nerdeyse üye olalalı yazıyom çıziyom bana dahe bişe yokk

yaa ıxoradan bızım numuneler hala gelmedı
gercı nısnalım kendı adına ıstemıztı acaba erkek dıeyemı gondermedıler ne :S

bana da bugun rosense den cevap geldi kargo ücreti karşılığında ellerindeki ürünlerden yollayabilirlermiş bende kabul ettim bakalım nezaman gelicek kaydirigubbakcemile2

yaa ıxoradan bızım numuneler hala gelmedı
gercı nısnalım kendı adına ıstemıztı acaba erkek dıeyemı gondermedıler ne :S
ben hem kendi adıma hemde eşimin adına istemiştim.kendi adıma istediğimde 5 bayan ,3 bay parfüm numunesi vardı

eşiminkindede 5 erkek 3 bayan numunesi+5 salyangoz kremi vardı

Rosense bana

Tester gönderimini sadece bayilerimize yapabiliyoruz, satış noktalarını ziyaretinizde ürünlerimizi test edebilirsiniz. Size en yakın satış noktasını öğrenmek için ıstanbul ana bayimiz ile irtibata geçebilirsiniz

diye bir mail yollamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…