Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bana gelmedi daha plates bandı???Sen bana yolla o zaman 2006:)

Ayy o kadarda değil aslında ama biraz göbek gitse ii olcak..

Plates lastiği gönderiyor..Ebru Şallı Platesletiyor ya...Bana geldi Ööölece duruyor..
Platese ihtiyacım yokki.:dilcikar:.Yaparsam bide Ebru gibim bi deri bi kemik kalırım.. valla korkuyorum..

ben de formu doldurdum ama mail adresime bir şey gelmemiş baktım bugün. daha plates bandı falanda gelmedi:umursamaz:

Son düzenleme:
bana bugün ixora dan geldi kızlar..
ama bişi sorucam sizlere o parfümlerin hangi marka olduğunu nasıl anlıyorsunuz ..
erkek ve bayan olduğu yazıyor ama adlarını bulamadım

canm ben her isteyene veriolar sanıodum ama istanbulda oturan bi arkadas istemiş heralde bayisi var ist da vermemişler.ama yinede dene istersen zaten maille illa ki geri dönuolar
Aynen şeker...ıst.daki bayiinin linkini yollamışlar banada maille..Belkide bayisi olan yerlere gönderim yapmıyolar..Gidin ordan alın demek istiyolar..Ne cimriymiş Rosense..
4 yıl önce bizim burada bir yere stand kurmuşlardı öööle bakıp geçtim..Birkaç şey ilgimi çekmişti ama almamıştım..Pek bir havaya girdiler tutulunca hıh..:dilcikar:

banada bu zamana kadar sadece rosense den numune geldi ixora gelmedi hala kremler yapım aşamasında 15 gün bekleticez dediler bekliom bioblası bioderi merak ettim numunesi gelenler boylarını ve adetlerini yazabilir mi acaba.bi de kargo ücretlerini

kaydirigubbakcemile3 ay cok hoşsun canm yaaa.peelingini begendim göz altı kremlerini begendim kullaniim bi süre daha alırım belki daha sonra.ama baya bişi göndermişler..

bana bugün ixora dan geldi kızlar..
ama bişi sorucam sizlere o parfümlerin hangi marka olduğunu nasıl anlıyorsunuz ..
erkek ve bayan olduğu yazıyor ama adlarını bulamadım

canım şişelerin üstünde numaralar var
poşetten bi broşür çıkıyo küçük olan kağıt
orda numaraların hangi koku olduğu yazıyo
ben çok beğendim kokularızemuszemus

Bu numune denen şeyden bana niye gelmiyo ya benim başım kel mi:roflol:

Kızlar nasıl oluyo bu iş, cahallığımı mazur görün kaydirigubbakcemile3

bugün denedim biliyorumdan ariel leke çıkarıcı geldi 10 poşet .
9 arkadaşınızla paylaşın deneyimlerini yazdırın hediyeler kazanın diyo
iyide benim buradaki arkadaşlarımda internet yok olsada yazmazlar
numuneler bana kaldı yani opuyorumnanaktan

bu arada yurtiçi kargoyla bişey daha gelmiş zil çalışmıyor gitmişler
akşama alacağım
zemuszemus

Son düzenleme:

nasıl geldi canım ne deyip istiyorsun acaba?

evet çok cücel parfümler escada burbery lacoste birsürü bişiler var:)
iyi bakalım hiç yoktan eyüdü
hatta tevafuk şu an kullandığım parfümünde numunesini göndermişler escada graffiti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…