bana gelmedi daha plates bandı???Sen bana yolla o zaman 2006:)
Plates lastiği gönderiyor..Ebru Şallı Platesletiyor ya...Bana geldi Ööölece duruyor..
Platese ihtiyacım yokki.:dilcikar:.Yaparsam bide Ebru gibim bi deri bi kemik kalırım.. valla korkuyorum..
ixoradan ve roziden geldı bugun numuneler. ıxora 4 erkek 4 bayan parfumu göndermış. krem yok ama
bana biobilastan geldı bugn..
ben de formu doldurdum ama mail adresime bir şey gelmemiş baktım bugün. daha plates bandı falanda gelmedi:umursamaz:
Aynen şeker...ıst.daki bayiinin linkini yollamışlar banada maille..Belkide bayisi olan yerlere gönderim yapmıyolar..Gidin ordan alın demek istiyolar..Ne cimriymiş Rosense..canm ben her isteyene veriolar sanıodum ama istanbulda oturan bi arkadas istemiş heralde bayisi var ist da vermemişler.ama yinede dene istersen zaten maille illa ki geri dönuolar
Aynen şeker...İst.daki bayiinin linkini yollamışlar banada maille..Belkide bayisi olan yerlere gönderim yapmıyolar..Gidin ordan alın demek istiyolar..Ne cimriymiş Rosense..
4 yıl önce bizim burada bir yere stand kurmuşlardı öööle bakıp geçtim..Birkaç şey ilgimi çekmişti ama almamıştım..Pek bir havaya girdiler tutulunca hıh..:dilcikar:
bana bugün ixora dan geldi kızlar..
ama bişi sorucam sizlere o parfümlerin hangi marka olduğunu nasıl anlıyorsunuz ..
erkek ve bayan olduğu yazıyor ama adlarını bulamadım
rozi kargo ücreti almıyocnm ne kadar kargo parası ödedin sizce buraya ne kadara gelira.s.
bugün denedim biliyorumdan ariel leke çıkarıcı geldi 10 poşet .
9 arkadaşınızla paylaşın deneyimlerini yazdırın hediyeler kazanın diyo
iyide benim buradaki arkadaşlarımda internet yok olsada yazmazlar
numuneler bana kaldı yani opuyorumnanaktan
bu arada yurtiçi kargoyla bişey daha gelmiş zil çalışmıyor gitmişler
akşama alacağımzemuszemus
canım şişelerin üstünde numaralar var
poşetten bi broşür çıkıyo küçük olan kağıt
orda numaraların hangi koku olduğu yazıyo
ben çok beğendim kokularızemuszemus
nasıl geldi canım ne deyip istiyorsun acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?