Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
banada aynısı gelmişti esmer şaşırdım yani sana nasıl geldi felista..

kızlarr nasıl bişisiniz siz ya nasıl haberiniz oluyor maşşallah vallahi :roflol:
Bende üye oldum:)))

bugün denedim biliyorumdan ariel leke çıkarıcı geldi 10 poşet .
9 arkadaşınızla paylaşın deneyimlerini yazdırın hediyeler kazanın diyo
iyide benim buradaki arkadaşlarımda internet yok olsada yazmazlar
numuneler bana kaldı yani opuyorumnanaktan

bu arada yurtiçi kargoyla bişey daha gelmiş zil çalışmıyor gitmişler
akşama alacağım
zemuszemus

bende uye oldum anketı doldurdummmmmmmmm sositosositosositososito

Rosense bana

Tester gönderimini sadece bayilerimize yapabiliyoruz, satış noktalarını ziyaretinizde ürünlerimizi test edebilirsiniz. Size en yakın satış noktasını öğrenmek için İstanbul ana bayimiz ile irtibata geçebilirsiniz

diye bir mail yollamıştı

banada antalyadaki bayilerimizle irtibata geçin diye gelmiş...:gitme:

benim rosensa larım geldi sabah zemuszemus
ayy saolsunlar küçük ama 24 25 tane falan var
kargo 2.500 milyon verdim..

Ürün numune gönderimlerini maalesef sadece bayilerimize yapabiliyoruz. Ancak bölgenizde bayimiz olmadığı için, kargo ücretini kabul etmeniz ve adresinizi bildirmeniz durumunda elimizde bulunan tüp numunelerden (5 ml.lik) gönderebiliriz. Deneme sonrasında ürünümüzü kullanmak istediğiniz takdirde, bir bayimizin kurduğu www.pembepazar.com adlı web sitesinden online sipariş verebilirsiniz.

filizim bana gelen mail bu zemuszemus

geçen yaz hafta da 3 4 kere kargo gelirdi bana her yerden numune isterdim kaydirigubbakcemile2 okadar çok siteye giriyordum ki ne nerden geldi şaşırıyodum artık en son adidas spor kiti kazanmıştım eşofman takımı spor çantası yagmurluk 6 çift çorap birde şapka gelmişti hepsi de gerçekten güzeldi promosyon gibi deildi yani opuyorumnanaktan sonraaa nivea normal boy gündüz kremi de gelmişti üye oldugum sitedekilere elektronik eşyalar bile geliyordu bana denk gelmedi gerçi hiç :1ninca:

geçen yaz hafta da 3 4 kere kargo gelirdi bana her yerden numune isterdim kaydirigubbakcemile2 okadar çok siteye giriyordum ki ne nerden geldi şaşırıyodum artık en son adidas spor kiti kazanmıştım eşofman takımı spor çantası yagmurluk 6 çift çorap birde şapka gelmişti hepsi de gerçekten güzeldi promosyon gibi deildi yani opuyorumnanaktan sonraaa nivea normal boy gündüz kremi de gelmişti üye oldugum sitedekilere elektronik eşyalar bile geliyordu bana denk gelmedi gerçi hiç :1ninca:

nerelerden kazandın bunca hedayeyi bacum vereliniortakvereliniortak

rosenseye cvpmı yazıyosunuz kargoyu oderım flan gbı banada maıl geldıde cok ısrar ettım dayanamadılar

bana rosense'dan mail geldi alsancak'taki bayiliğin adresini vermişler numune gönderimini bayiliklere yapıyrolarmış :çok üzgünüm: flormara da üye oldum ama ne mail geldi ne pilates bandı fisfisfis

she numune gondermıyo canım ama uye olunca bana ayın she kızı dıye kalp kutu ıcınde set gondermıselrdı 1 parfum deo ve rolon

bana maıl geldı rosense den ucretı kabul edınce yollarız dıye ettım bakalım ne gelıcek

Back
X