Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
avon ve numune hiç sanmam vermessskızlar bu avon adı geçmiş bir iki kere nasıl isteyeceğiz ve neler getiriyolar ayrıca kargo ücreti istiyolar mı nooluuur bilen birisi cevaplasın
avon ve numune hiç sanmam vermesss
ama istiyosan avonun iletişim sayfasından msj at numune taleb ediyorum de şansını deneyerimseniben
kargo parası varmı rosense nin...............
Rosense
kıslar buraya linki yazdım tıklayın formu doldurun gönderin deneyin rosense numune için.işinizi kolaylastırim dedim hadi rastgele
her isteyene yolluyolarmı, bunun kriteri nedir? çekiliş mi yapıyolar?iletişim bölümüne girin ve formu doldurun kıslar bu arada kargo parasını siz ödüosunus fasla bişi deil ama.3 4 arası geliomus.hatta 2,60 liara geldi
her isteyene yolluyolarmı, bunun kriteri nedir? çekiliş mi yapıyolar?
teşekkür ederim a.s.canm ben her isteyene veriolar sanıodum ama istanbulda oturan bi arkadas istemiş heralde bayisi var ist da vermemişler.ama yinede dene istersen zaten maille illa ki geri dönuolar
teşekkür ederim a.s.
iletişim bölümüne girin ve formu doldurun kıslar bu arada kargo parasını siz ödüosunus fasla bişi deil ama.3 4 arası geliomus.hatta 2,60 liara geldi
she vermiyokızlar bırde mac yada she numune verıyomu
kızlar ben de flormar a üye oldum:)