Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
flormar ne veriyo?

kızlar bu avon adı geçmiş bir iki kere nasıl isteyeceğiz ve neler getiriyolar ayrıca kargo ücreti istiyolar mı nooluuur bilen birisi cevaplasın

kızlar bu avon adı geçmiş bir iki kere nasıl isteyeceğiz ve neler getiriyolar ayrıca kargo ücreti istiyolar mı nooluuur bilen birisi cevaplasın
avon ve numune hiç sanmam vermesss:kahve:
ama istiyosan avonun iletişim sayfasından msj at numune taleb ediyorum de şansını deneyerimseniben

avon ve numune hiç sanmam vermesss:kahve:
ama istiyosan avonun iletişim sayfasından msj at numune taleb ediyorum de şansını deneyerimseniben

canişkolar avon vermes numune.çünkü numuneleride satıyo parayla.4 sene avon temsilciliği yaptım biliom.bi avoncu bulursanıs numune satın alabilirsinis ancak malesef ki avon da böle

Rosense
kıslar buraya linki yazdım tıklayın formu doldurun gönderin deneyin rosense numune için.işinizi kolaylastırim dedim hadi rastgele

Rosense
kıslar buraya linki yazdım tıklayın formu doldurun gönderin deneyin rosense numune için.işinizi kolaylastırim dedim hadi rastgele

iletişim bölümüne girin ve formu doldurun kıslar bu arada kargo parasını siz ödüosunus fasla bişi deil ama.3 4 arası geliomus.hatta 2,60 liara geldi

iletişim bölümüne girin ve formu doldurun kıslar bu arada kargo parasını siz ödüosunus fasla bişi deil ama.3 4 arası geliomus.hatta 2,60 liara geldi
her isteyene yolluyolarmı, bunun kriteri nedir? çekiliş mi yapıyolar?

canm ben her isteyene veriolar sanıodum ama istanbulda oturan bi arkadas istemiş heralde bayisi var ist da vermemişler.ama yinede dene istersen zaten maille illa ki geri dönuolar
teşekkür ederim a.s.

canım kargo konularını tam bılmyıorum ama bı yerden duymustum mesafe uzaklastıkca kargo parasıda ona gore artıyo
bırı ıxora yı 4.5 demıstı
bakalım buraya gıresuna yanı kaca gelecek. normal kargolar 7-8 cıvarı oluyodu

rozi hala veriyo kıslar
bioder_bioxin
bioblas
bunlardan isteyin bana yollucaz dediler ama
daha gelen giden yok:1closedeyes:

uyy ne cok yere mail attım bugün :) hadi hayırlısı ilk kazanc bizim mutfakdan oldu :) dinlesin arayanlar corba kasık tarifi 24 saatcik artık :)

ixoradan ve roziden geldı bugun numuneler. ıxora 4 erkek 4 bayan parfumu göndermış. krem yok ama

ıxora dan bana da geldi, çok güzel hepsi :)
5 bayan 3 erkek =)
hihoyyyt

kızlar ben de flormar a üye oldum:)

Plates lastiği gönderiyor..Ebru Şallı Platesletiyor ya...Bana geldi Ööölece duruyor..
Platese ihtiyacım yokki.:dilcikar:.Yaparsam bide Ebru gibim bi deri bi kemik kalırım.. valla korkuyorum..

Back