Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar Qspa doğal kozmetiğin sitesine girin nehir çıkıyor sağa doğru mause kaydırdığınız da sandık çıkıyor üsüne tıklayın direk zaten tebrikler numune kazandığınız yazısı çıkıyor formu doldurun bayanssulusmile bana 2 günde geldi ürünleri çok güzel hepsi doğal şampuan krem bebek şampuanı vsss geliyor rosensenin numuneleri gibi tüpde kolay gelsin :hooray:

hepsi çok şeker kokuyor peeling de süper önemli değil kızlar şimdiden güle güle kullanın kaydirigubbakcemile5

felista sağol bende yolladım ama formu doldurunca göndere bastım ekranda lütfen bilgileri yazınız adresi kaldı,oldumu acaba bilemedim :sm_confused:

felista sağol bende yolladım ama formu doldurunca göndere bastım ekranda lütfen bilgileri yazınız adresi kaldı,oldumu acaba bilemedim :sm_confused:

benim de öle oldu mügecik.. olmuştur sanırım...

tam ortada teşekkürler tarzında bişey yazıyor ama önünde mavi renkli reklam olunca dikkat etmemişsinizdir yollamıştır büyük ihtimalle sürat kargoyla geliyor kargo ücreti almıyorlar :)

tam ortada teşekkürler tarzında bişey yazıyor ama önünde mavi renkli reklam olunca dikkat etmemişsinizdir yollamıştır büyük ihtimalle sürat kargoyla geliyor kargo ücreti almıyorlar :)

teşekkür ederiimmopuyorumnanaktan

felista canım cok tesekkürler ama bende sandık cıkmıyor yaa :S

felista çok teşekkür ederim gönderdim bende bakalımalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar ya bendede çıkmadı sandık falan bende mail attım herkese çıkmış sandık kaldırdınızmı diye bakalım ne cvp gelcek belki bilgisayarımızla ilgili bir sorundur haberdar etcem sizi olmadı iletişim formunda isteriz herkese geliyor bizim başımız kel mi sırma gibi saçlarımız var valla alsanaalsanasmile

ben dün yapmştım arkadaşlar vardı o zaman sandık...
ama şimdi baktım yok kaldırmışlar sanırım..
iletişim formundan istemek mantıklı bence..kaydirigubbakcemile5
bakalım ne gönderecekler?bilmiyorumkismile

of ya ben hep böyle şeyleri ucun ucuna kaçırıyorum doğadanda da böyle oldu son anda yakalıyorum hep 1 2 gün geçtiğinde genelde bilmiyorumkismile

kızlar yazıldımı bilmiyorum
dermologica siteye girince soru çıkıyo cevaplıyıp gönderiyosunuz hediye veriyolarmış
cevap yağlılık olması lazımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…