bende rosense ile ısrarlı mail görüşmelerinden sonra nasiplendim ama nasıl?
günlerce cevap bekledim en sonunda kargo ücretini kabul ettiğim mail gönderdim nasıl olsa gelen arkadaşlara 22-26 tane geldiğini okumuştum 20 taneden az gönderdiklerine rastlamadım topikte.
bana kaç tane mi geldi??????
toplam 6 adetkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
güler misin kızar mısın bilemedim.3 tl kargo verdim herhalde artık cimri mi davranıyorlar nedir bilemedimdelikafadulden ben topiği keşfedip isteyinceye kadar azalttılar numuneyi herhaldenaniknanik
birde dermalogica daki testi uygulamıştım 2-3 hafta oldu ses çıkmayınca umudu kesmiştim geçen gün 1 zarf geldi içinde 2 tane numune vardı tüp değilde şu şampuan numuneleri gibi .üzerinden anladığım kadarıyla jel ve krem göndermişler henüz denemedim sayfalarına girip bakayım:1rolleyes:
kızlar bu pastele ben de üye oldum ama anketi nerden dolduracağımızı bulamadım bi yere tıklıyorum ama açılmıyor anket falan
Gelen rosense numunelerinden peelingi yaptım akşam çok güzel bu akşamda deniycem emin olursam alıcm galiba (=
bende anketi göremedim var da biz mi göremiyoruz acaba??
tatlım kutahyada rosense nerde satılyo.yukselde yok galiba dimi
Tatlım ben merkezde değilim Simavlıyım ben... burada var bayi ama orda varmı bilemiycem (=
bu arada kızlar penguen mısırda son 5 gün hatırlatıyım dedimzemuszemus
bulamadım ben nerden istiyoruz mısırları anlatırmısınız 5 gün kalmış yaa mafoldumben
bu nedir ?penguen mısır mı gönderiyor?bu arada kızlar penguen mısırda son 5 gün hatırlatıyım dedimzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?