Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
avaonunkılerden buyuk canım numunelerı cok guzeller bence kokuları falan 8 tane parfum 5 salyongoz kremı gonderıyolardı sanırım

iyiymiş canım . 8 farfüm 5 salyangoz kremi.isteyim o zaman numune bende:)) peki kafalarına göremi gönderiyorlar cidden farfümleri??? ya ben angel isteyecektim yaaaaaa(

tamam canım buldum saol
sımdı tereddutte kaldım acaba degermı kı veredıgım paraya tamam cok bırsey deıl ama işte :S

ıxora dan aynı mesaj bana da geldi.lady b box tan ses yok.nivea numune vermio aromel vermio bi sürü yere gçönderdim coğu cevap bile vermedi

bnde ixoradan aldım numune ama hiç değmedi verdiğim paraya
hiç sevmediğim kokular geldi
inşallah size seveceğiniz kokular gelir

ıxora bılmıyorum erkeklerede numune gonderıyomu ama nısanlımı uye yaptım o kendı adına numune ıstedı
bunu yapmamdakı amac onların bı cok kargo ıle anlasması var kargo bedelının bı kısmını verıyolarda
eger ıyı bırsey cıkmazsa parada bosa gıtmemıs olur

makyaj ürünü değil ama calgonit baslangıç paketi dağıtıyor 3 adet tablet deterjan tuz ve parlatocı bana bugün geldibuyrunnnnnnnnn

kıslar renklibir.com die bi site var uye oluosunus ankatlere katılıosunus numuneler hediyeler gönderiolarmıs.ben uye oldum ankete de katıldım bakalım nolcak

canım bu zsıtenın adı bı forumda gecıyodu neyse herkes uye olmus
ama anketelre katılırken tc numara ıstıyomus o yuzden daha kımse ankete katılmamız ne kadar guvenılır oldugunu bılmedıklerı ıcın

canım yarısmalı anketli bi site oldugu için yani yarısmalarla hediye gönderilidiği için kişilerin gercek kişi olduklarını teyit etmek acısından yapılıormus sitede yazan bu ben kayt oldum basit bi kayıttı tc no falan istemedi.hediyeleri herkese vermiolar.yani kazanan belli oluo ay sonunda.

şimdide baktım canm hediye kazandığın belli oluo ondan sonra senden tc no istio hediye kazananların gercek isimlerini teyit etmek içinmiş yoksa hediye hakkını kaybediosunöle yazıo yani sitede ben onların yalancısıyımmmm

calgonite hemen yazdım iletişim bölümünden doğru dimi başka bi yer göremedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…