Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar başka bi yarısma daha var.. daha cok evliliğe hazırlanan lar için opuyorumnanaktan

mahmure.com diye bi yer sunuyomuş bu yarışmayı

Aşk hikayenizi onlarla paylasıcakmışsınız yanında da sevgilnle veya evleneceğin adamla resminizi eklicekmişsiniz 1-2 tane .

en güzel hikakyyei gönderen çift hediyeleri kapyomuşş

JİVALDAN 2000 TL DEĞRİNDE ALYANS VE AKAY GELİNLİKTEN 2000 TL DEĞERNDE GELİNLİK KAZANIYO

BU ADRESTENNNN

valla konuyu tesadefun gordum tabı hemen daldım ıcerı :)
lady's box uye oldum :)
bızım mutfaktand a10 kontor geldı :)
hıc boyle bırsye yapmamstım dogrusu ınsallah sorun cıkmaz :)

bı fumda okudum işte maıl atmıslar ne zman gelecek dıye onlarda cevp yazmıs 1500 doldu
kutular hazırlanıyo dıye

bizim mutfaktan 10 kontör geldi hemde anında:))
artıkın reklam yapacağız 1 gün.:))
ladys box bende üye oldum kısslar umarım kutum gelir.
flormarada üye oldum aktivasyon meili gönderiyorlarmı onda. hatırlayamadım da??

flormarr uye olan ilk bin kisiye pilates bandı gonderdi banada geldi sanırım uye olanlara yolluyolar.. zaten uye olurken hediye gondercekleri tarznda bi yaz var:)

yok canım uye olanlara hedıyesı varmıs sanırım bırı lınk atmıstı oarada uyelıkde adresınıze hedıye yollama flaan yazıyodu sanırım

adres bılgısınde aynen su yazıyo
Üyelere özel hediye kampanyalarımızdan
yararlanabilmeniz için adres bilgilerinizin..........

sabahleyin banada roziden numune geldi.Bir tane normal günler için,bir tane gece,bir tane günlük....ADama onu yollamaya utanır beBari paket yollasaydınız.....

Merhaba,

Öncelikle ilginizden ötürü teşekkür ederiz. Salyangoz kremi numunemiz bitmiş bulunmaktadır. Şu anda üretim aşamasında.

15 gün sonra tamamlanmış olacak. Eksik numune gönderimi yapmak istemediğimiz için, kargolarınızı göndermedik. Numuneleriniz

15 gün sonra gönderilecektir.

Bilgilerinize,

Banada bu mail geldi bugün...

ay kızzlar yaa. ben ixora ya üye oldum ama nhumune istiycem kargo parası istiyorlarmış 4 buçuk milyon. o sorun değil ama kaç tane numune gönderiyorlar ve ne kadar kedinin dediği gibi avonunkiler gibimi acaba. bilen varsa cevaplasın hayrına:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…