Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kizlar limango diye bir site var.
oraya üye olunca ünlü markalardan % 70 e varan indirim kazanabiliyormusuz.

billginize.....

kıslar daha önceden yazıldı bilmiom rosense de numune yolluo 5 gün önce istedim bu gün yolladılar.cok az bi kargo ucreti ödedim 2,60lira.içinde neler mi var 3 er tane yaglı kuru ve normal ciltler için krem 2 göz altı kremi 2 peeling 2 temizleme sütü 2 menlendirici mske bu kadar dı sanırım bilginize

kıslar daha önceden yazıldı bilmiom rosense de numune yolluo 5 gün önce istedim bu gün yolladılar.cok az bi kargo ucreti ödedim 2,60lira.içinde neler mi var 3 er tane yaglı kuru ve normal ciltler için krem 2 göz altı kremi 2 peeling 2 temizleme sütü 2 menlendirici mske bu kadar dı sanırım bilginize

hemen gonderdım ve uye oldum tşk canım

Tester gönderimini sadece bayilerimize yapabiliyoruz, satış noktalarını ziyaretinizde ürünlerimizi test edebilirsiniz. Size en yakın satış noktasını öğrenmek için ıstanbul ana bayimiz ile irtibata geçebilirsiniz.

ırtibat: Bertu Pazarlama – BERTU PAZARLAMA – 0 212 883 55 66
rosenseden şu msj geldi bana mafoldumbenmafoldumben

dermokil de numune gönderiyomuş arkadaşlar..............

rosense yollamıyomuş banada mail geldiakannehir
bana bugün roziden geldi 1 adet günlük ped
2 adet normal ped...
filizcim paylaşım içi saol deneyelim:kedi:

rosense yollamıyomuş banada mail geldiakannehir
bana bugün roziden geldi 1 adet günlük ped
2 adet normal ped...
filizcim paylaşım içi saol deneyelim:kedi:

yolluo canım ama sanırım bayisi olmayan yerlere kırklarelinde bayisi yok die yolladılar bana küçük sehirlerde yasayanlara mail yollamalarını tavsie ederim.hatta numunelerin resmini en son satın aldığınıs makyaj malzemeleri topiğine ekledim bakabilirsinisss

cimg1505b.jpg

güle güle kullan canım
bidaha mı msj atsam acaba:kedi:
baya büuükmüş ben kağıt poşet içinde sanmıştım

dermokilin maskesini şampuanını bayıden veriyolardı dunde 2 ser tane maske sampuan posta kutusunda buldum butun apatmanda vardıkaydirigubbakcemile2

kızlar rosense numune için ne yapmamız gerekiyo??

Back