Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben speed mapping yapmıştım ama kit göndermediler

Bazı arkadaşlarada aynı şey oluyor ben sadece 1 kez rica ettim uzun bir süre sonra geldi,acaba apartmanda filan bir başkası almış olabilir mi?
Çünkü zili çalıp bırakmamışlar apartmanda bulundu üzerinde ismim yazmasaydıda anlamazdım beyaz bir zarfın içindeydi.

ben şimdi 2. kere yaptım speed mapping i.ayrıca mail de attım.ilk seferinde kitimi göndermedikerlini belirttim ne zaman göndereceklerini sordum.evde kalmıyorum yurtta kalıyorum öğrenciyim ben,eğer kargo gelse yurt görevlisi haber veriyor,başkası almış olamaz diye düşünüyorum :uhm:

Birkez daha yazman iyi olmuş gerçi çok minik ürünler tek kullanımlık ama insan fikir oluyor en azından ciltte alerjik bir reaksiyon gösterip göstermeyeceğini anlayabiliyoruz. Umarım sanada gelir.

Bana daha bişey gelmedi dermolagica dan..
Ben bahtsız bedevi.....
mafoldumben

Aman arkadaşlar dikkat edin, okumadan sebum clearing masque yi uyguladım, yüzüm resmen mahfoluyordu..
azıcık tutsaydım kimyasal peeling etkisi yapacaktı sanırım :S bir türkçe not koymamışlar çeviri yapmadanda uygularsam böyle olur...

öncelikle uzun zamandır kampanyacı olduğum için uyarma gereği duydum arkadaşlar..
ne olursa olsun hiç bir yere güvenip tc kimlik numaranızı vermeyin!
eğer tc siz olmuyorsa 11 haneli 000000 yazın kabul eder...

bunun dışında geçen gün kargolarım geldi...
kargolarım diyorum geldimi üst üste geliyor ve ben ne geldiğini kestiremiyorum..
doğadan çayım geldi..
denedim bil... 400 tl lik braun multijet el blandır setim geldi...
flormar bloggerler kampanyasından bir sürü makyaj malzemem geldi...
bi yerden ıpon kılıfı kazanmışım baktım astarı yüzünü geçiyo kargo parası alacaklar mail attım reddettim yollamayın dedim..
ıponum yokki kılıfı napayım...
birde taaa yazın en güzel tatilini anlat yarışması vardı aromelin daha yeni sonuçlandı baktım kazanmışım 1eşime 1 bana deodorant yollamışlar...
geldimi üst üste geliyo :)))
ha birde maxilifeden dermokil kazanmışım o da geldi geçen gün harika bir kil maskesi :)
kampanyaları iyi takip edin derim sadece numunelerle kalmayın yarışmalarada girin :)
herkese bol kazançlar :)

kizlar bugun bana da dermologica dan 2 adet numune geldi,

boylece bana gelenler;
1- gliss sampuan ve sac kremi numuneleri
2- rozi ped numunesi
3- dermologica

ama umutluyum daha da gelecek;

cunku gec de olsa gonderiyorlar anladigim kadariyla.

;-)

maxi life uye olan var mı? yukarda lila yazmıs baktım netten hedıyeler falan dıyo sıtesınde

kızlar bugün bana da doğadan çaylar gelmişşş heyooo :)))alınca çok sevindim sanki evde çay yokmuş gibi:roflol::roflol: size gelmişti zaten heralde en son bana geldi :roflol:
dermologicadan da gelse ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…