Arkadaşım anaya sövmekle ne ilgisi var.
Tabiri caizse kendin kaşınıyorsun laf gelince saçma açıklamalar yapıyorsun.
Sana ne..? hala aynı fikirdeyim,farzet ki beleşçiyiz,farzet ki bir kuruşluk çaya muhtaçız,eee sonuç..?
Seni ilgilendirmeyen konulara karışma bence,adamlar kampanya yapmış katılırız,katılmayız..
İşine bak sen,yaş kaç bu arada inan çok merak ettim.. kaydirigubbakcemile3
Kaşınmak ne demek? kaşı istersen bi beni? Açıklamam da saçma ya da değil sana ne? Sen edebiyat eleştirmeni misin yazıma ne karışıyorsun? beleşçisiniz demedim beleşçi olsanız da olmasanız da farketmez. muhtaçsınız falan da demedim. ben bişey merak ettim ve sordum, cevabını da saygılı ve kibar arkadaşlardan aldım. senin gibi kötü niyetli biri de her yerde çıkıyor işte yapacak bir şey yok. sen de sorumu saçma bulduysan cevap yazmazsın bu kadar basit. hatta evet evet mümkünse yazma sen bana hitaben hiçbir şey. yaşımı çok mu merak ettin?sana ne yaşımdan? sen de biraz kendi işine baksana? yaşım başım hiçbir şeyim de seni ilgilendirmez merak etmeye devam et hiç umrumda değil açıkçası :)
maxfactor üstüne tanımam.
türkiye sayfasını bulamadığımdan sordum şekerim, diğer ülkeler için maxfactorun siteleri var ama türkiye için yok..Google da yaz çıkar zaten cnm sitesi
ne okuyosun kız ankarada
sen bana yurtun adresini ver ben sana börekler açıp gönderim Şeniz
benimde doğadan çaylarım geldi kızlar 25li paket yollamıslar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?