• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
nestleden mail gelmiş. deneme paketleri yokmuş. :dilcikar:
dün arkonun sitesine baktım. iletişim bölümünde bu formu hediye numune istemek için doldurmayın. numune gönderimimiz yoktur diyor. bende eşim için soru sordum.
dermologicadan ses seda yok. şu cilt tipine göre numune gönderiyorlardı. bende doldurmuştum ama ses yok. :dilcikar:
youthanasia sana da gelir canım mutlaka. bende umudu kesmiştim. pat diye geliverdi. :teselli:

dermologica ya ne zaman gonderdin;
bak ben burda gonderen bi arkadasin mailininden 1 gun sonra mail atmisim;

ona gelmis urunler, okudum, ertesi gun de bana geldi..

bence sirayla gonderiyorlar, sana da gelir merak etme melodycimm

maxılifeden neden tedirgin oluyorsunuzki anlamadım..
buraya olduğu gibi üye oluyor ve her ay bilgilerinizi gücelliyorsunuz güncelleyenler arasında yapılan çekilişte siz çıkarsanız eğer evinize hediyeniz geliyor..
bana daha yeni geldi dermokil cilt maskesi...
ooo ben o kadar çok yere üye oluyorum ki bazı yerlere olmuşum unutuyorum bile...
geçen hafta azbuz için blog yapmaya uğraştım baktım bu hafta sonuçlanmış 4 gb lık usb kazanmışım daha dün haberim oldu yakında gelir..
eşimde tam alalım diyodu iyi oldu valla :)

maxılifeden neden tedirgin oluyorsunuzki anlamadım..
buraya olduğu gibi üye oluyor ve her ay bilgilerinizi gücelliyorsunuz güncelleyenler arasında yapılan çekilişte siz çıkarsanız eğer evinize hediyeniz geliyor..
bana daha yeni geldi dermokil cilt maskesi...
ooo ben o kadar çok yere üye oluyorum ki bazı yerlere olmuşum unutuyorum bile...
geçen hafta azbuz için blog yapmaya uğraştım baktım bu hafta sonuçlanmış 4 gb lık usb kazanmışım daha dün haberim oldu yakında gelir..
eşimde tam alalım diyodu iyi oldu valla :)

maxilife ne gonderiyor canim;
numune urun mu yoksa normal boy urun mu??

kizlar,
sevil parfumeriye mesaj atmistim; yanir vermisler ; numune urunlerimizi magazalarimizdan alabilirsiniz diye.

sanki magazalarda numune veriyorlar da.. :-(

sinir oldum..

az önce dermalogica nın gönderdiği numuneler elime geçti.clearing skin wash ve sebum clearing masque yanında %10 luk indirim kuponuyla beraber.teşekkürler dermalogica a.s.

dermagilog muydu neydi tam aklıma gelmedi adı
2 tane maske geldi bugun
bide penguenden mısır
6 tane konserve
pek bi sevindirik oldum yaw

ya canim, misirdanmesajvar.com da kazananlar listesi aciklaniyor,
sana misirlar gelmeden once orda ismin cikti mi? benim cikmadi, 2 kere denedim olmadi,
ben de umudu kestim.

maxilife'ta profilimizi nasıl güncelliyoruz ya benim profilim bellidir nesini güncelleyeceğim anlamadım :S

dermologica ya ne zaman gonderdin;
bak ben burda gonderen bi arkadasin mailininden 1 gun sonra mail atmisim;

ona gelmis urunler, okudum, ertesi gun de bana geldi..

bence sirayla gonderiyorlar, sana da gelir merak etme melodycimm

baya oldu canım. buradan duyduğumda hemen doldurmuştum. 1 ay olmuştur nerdeyse.
inşallah gelir bi dahamı göndersem acaba? :uhm:

dermagilog muydu neydi tam aklıma gelmedi adı
2 tane maske geldi bugun
bide penguenden mısır
6 tane konserve
pek bi sevindirik oldum yaw

güle güle kullan kaydirigubbakcemile2 ve afiyet olsun. cokacimcoook
dermologica ya kargo ödedinmi canım?

Back
X