• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
arkidişlerrr google a ne yazıyoruz da kaçıncı sıradakı linke girioruz
onu söleyın bariiiii

ben anlamadım ki nerden istıces numuneyi :emir_bebek:

evet canım bende girdim ilk 5000'e;biz ilçedeyiz geç gelir herhalde;güzel güzel içeriz artık:))

ben de beklemedeyim canım hala gelmedi, kargo parası almıyor kendisi ilk 5000 kişiye vereceği için, zaten 25 lik çayların fiyatı kargo parasından daha az marketlerde, kargo parası istemesi ayıp olurdu yani :)

günaydın kıslar!
ne kadar cömert şu çaycımız. yarın sabah kahvaltısında deneyeceğim. bizden yorum istiyorlar. yazalım bakalım. zemuszemus
nivea nın sitesinden girip numune istedim. şu yeni çıkna bir deodorantları vardı nevea soft duble effec
adını doğru yazdım umarım. ondan istedim. mail geldi. numune göndermiyorlarmış ama siteye abone olursam süpriz numuneler gönderiyorlarmış. kampanyalardan haberdar ediyorlarmış. bende üye oldum bakalım ne olacak? kaydirigubbakcemile2
birde nestle ye mesaj attım yanıt gelmedi.
kaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
günaydın kıslar!
ne kadar cömert şu çaycımız. yarın sabah kahvaltısında deneyeceğim. bizden yorum istiyorlar. yazalım bakalım. zemuszemus
nevea nın sitesinden girip numune istedim. şu yeni çıkna bir deodorantları vardı nevea soft duble effec
adını doğru yazdım umarım. ondan istedim. mail geldi. numune göndermiyorlarmış ama siteye abone olursam süpriz numuneler gönderiyorlarmış. kampanyalardan haberdar ediyorlarmış. bende üye oldum bakalım ne olacak? kaydirigubbakcemile2
birde nestle ye mesaj attım yanıt gelmedi.
kaydirigubbakcemile4

nevea mı nivea mı canım o

Arkadaşlar daha önce link verildimi bilmiyorum ama Yenilenen dermalogica sitesine girip speed mapping yapan herkese cildine uygun ürünlerden oluşan eşantiyon kiti ( 2 adet ürün tester'ı) ve % 10 indirim veriliyor.

Dermalogica Türkiye

Ben yazmıştım siteye elime yeni ulaştı ancak henüz bakma fırsatım olmadı belirtildiği gibi 2 tane mini krem ambalajı içinde (ixoranın krem tester ı boyutunda) ürün geldi kargo değil postayla geliyor sanırım apartmanda buldum..

Back
X