• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
gençler şimdi çok tepki alıcam biliyorum herkes bana çullanıcak ama olsun yazmasam olmazdı:) ben bu topic'e makyaj malzemesi numunesi sanarak girdim, ve abone oldum. şimdi ortada dönen mesajlara bakıyorum mesela heyecanla çay gelmesini bekliyorsunuz, mısır gelmesini bekliyorsunuz. bu ürünler standart ürünler yani mesela çayın numunesini deneme için mi istiyorsunuz gerçekten ya? hani beleşçilik yapıyorsunuz desem onun da öyle olacağını sanmıyorum çünkü çay çok ucuz bir şey gidp bir kutusunu 2-3 tl'ye alabilirsiniz. yani mısır desen o da öyle. hani deli gibi bir çay tiryakisisiniz kullandığınız çaydan memnun değilsiniz piyasadaki tüm çayları kullandınız ve istediğiniz gibi bir çay bulamadınız, o yüzden bu çayı denemek ve öyle almak istiyorsunuz deseeem hepiniz mi öylesiniz? yani bu kadar uğraşmaya değer mi güzel kardeşlerim ben sizi cidden anlamak istediğim için soruyorum. gidin bi markete alın 2 tl'ye doğadan çay. böyle mail falan atıp milletin nazını çekmeye değer mi?

naz falan çekmiyoruz canım doğadan kendisi kampanya yaptı zaten 5000 kişiye gönderecekler. ben beleşçilik olsun diye istiyorum tabi ki de. bedava gönderiyorlar niye istemeyeyim ki.öğrenciyim yurtta oda arkadaşımla keyifle içerim işte :)

gençler şimdi çok tepki alıcam biliyorum herkes bana çullanıcak ama olsun yazmasam olmazdı:) ben bu topic'e makyaj malzemesi numunesi sanarak girdim, ve abone oldum. şimdi ortada dönen mesajlara bakıyorum mesela heyecanla çay gelmesini bekliyorsunuz, mısır gelmesini bekliyorsunuz. bu ürünler standart ürünler yani mesela çayın numunesini deneme için mi istiyorsunuz gerçekten ya? hani beleşçilik yapıyorsunuz desem onun da öyle olacağını sanmıyorum çünkü çay çok ucuz bir şey gidp bir kutusunu 2-3 tl'ye alabilirsiniz. yani mısır desen o da öyle. hani deli gibi bir çay tiryakisisiniz kullandığınız çaydan memnun değilsiniz piyasadaki tüm çayları kullandınız ve istediğiniz gibi bir çay bulamadınız, o yüzden bu çayı denemek ve öyle almak istiyorsunuz deseeem hepiniz mi öylesiniz? yani bu kadar uğraşmaya değer mi güzel kardeşlerim ben sizi cidden anlamak istediğim için soruyorum. gidin bi markete alın 2 tl'ye doğadan çay. böyle mail falan atıp milletin nazını çekmeye değer mi?
canım bedava makyaj ürünleri istemek de bedavacılık oluyor ama sen de o amaçla girdiğine göre bu konuya sana neden garip geliyor ki kaydirigubbakcemile3 ikisinin amacı da aynı ha makyaj numunesi ha yiyecek içecek çay numunesişakkıdı tabii ki bizi zengin etmicek onların yolladığı 3-5 bişey ama böyle bir kampanyaları var biz de yararlanmak istiyoruz,arada foruma girip birbirimizle muhabbet etmeye de vesile oluyor garip değil..

Hırsızlık mı yapıyoruz.?
Birinin hakkını mı yiyoruz..?
Makyaj malzemesi numunesi almak beleşçilik olmuyorda,çay alınca mı beleşçilik oluyor..?
Herşey bir yana Sana Ne..?
Sende üç kuruşluk numune için uğraşmada git parasını ver makyaj malzemesini al,nasıl fikir bebişim...kaydirigubbakcemile5

tepki alacagini bile bile yazdigina gore dikkat cekmeye calisiyosun sanirim.
ama biz bu oyuna gelmeyiz.

sana aciklama yapmayacagim..

ay ama icime dert olacagina soyleyim, (neden susayim ki)

penguen misir kampanya yapmis, cekilisle misir hediye ediyor. bunun piyango bileti alip ikramiye kazanmak icin cekilise katilmaktan ne farki var?

ya da dogadan cay, ilk 5000 kisiye sample urun gondericem demis, tabiki herkes sansini deneyebilir, neden dnemesin ki?

bunlarin miktari, parasi pulu onemli degil; ona bakarsan rozinin bir paketi 2-3 tl, o 3 adet ped gonderiyor yani tas catlasa 1 tl lik urun; sence bu kadar insan 1 tl ye muhtac oldugundan mi bu kampanyalara katiliyor; elbette hayir; boyle bir yerden hediye almak insanin hosuna gidiyor; yani benim icin oyle, eminim diger arkadaslarim icin de oyle..
yoksa cogumuz belli gelir seviyesinin ustunde calisan, isguc, ev, araba sahibi insanlariz cok sukur.

hediyelesmek guzel sey;

merak etme, biz o numune aldigimiz firmalarin urunlerine bu paralarin onlarca katini bayiliyoruz.

gel benim evime, bitki caylarinin kac cesidini almisim (allah bilir kutu basina ne kadar kar ettiler benim uzerimden) gliss e sampuandi, sac kremiydi, yok maskeydi ne paralar kazandiriyorum; musade et de biraz da ben onlardan faydalanayim canim...

off sinirlendim iyice yaa

kızz ne ettin topigi karıştırıcan dicektimki
iyi kötü bütün arkadaşlar gereken cvp vermiş
yani bunlar kampanya ve insanalr yararlansın diye
şahsen bende doritostan 49 tl kazandım valla sevinçten heyecandann bayıldım
gerçekten ihtiyacımız mı var: elbette çok şükür deyil ..ama
ama dedigim gibi
sen kampanyadan yararlanmak de beleşçilik de
bende hobi diyorum :roflol:
naz falan çekmiyoruz canım doğadan kendisi kampanya yaptı zaten 5000 kişiye gönderecekler. ben beleşçilik olsun diye istiyorum tabi ki de. bedava gönderiyorlar niye istemeyeyim ki.öğrenciyim yurtta oda arkadaşımla keyifle içerim işte :)
ne okuyosun kız ankarada
sen bana yurtun adresini ver ben sana börekler açıp gönderim Şeniz

penguen misir kampanya yapmis, cekilisle misir hediye ediyor. bunun piyango bileti alip ikramiye kazanmak icin cekilise katilmaktan ne farki var?

ya da dogadan cay, ilk 5000 kisiye sample urun gondericem demis, tabiki herkes sansini deneyebilir, neden dnemesin ki?

bunlarin miktari, parasi pulu onemli degil; ona bakarsan rozinin bir paketi 2-3 tl, o 3 adet ped gonderiyor yani tas catlasa 1 tl lik urun; sence bu kadar insan 1 tl ye muhtac oldugundan mi bu kampanyalara katiliyor; elbette hayir; boyle bir yerden hediye almak insanin hosuna gidiyor; yani benim icin oyle, eminim diger arkadaslarim icin de oyle..
yoksa cogumuz belli gelir seviyesinin ustunde calisan, isguc, ev, araba sahibi insanlariz cok sukur.

hediyelesmek guzel sey;

merak etme, biz o numune aldigimiz firmalarin urunlerine bu paralarin onlarca katini bayiliyoruz.

gel benim evime, bitki caylarinin kac cesidini almisim (allah bilir kutu basina ne kadar kar ettiler benim uzerimden) gliss e sampuandi, sac kremiydi, yok maskeydi ne paralar kazandiriyorum; musade et de biraz da ben onlardan faydalanayim canim...

relaxxx
sakınn oll kızz
herkes görüş bildircek elbette kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
lola bunny arkadaşımız biraz ilgi çekmek için yazmış.
çayı örnek vereyim birçok markada sallama çay denedim. ama hiçbirinin tadını beğenmedim ve verdiğim paraya pişman oldum. doğadan çayda demleme çay numunesini ilk 5000 kişiye göndermek için kampanya yapmış. neden yararlanmayalım.
rosense cilt ürünlerinin numunesini aldık. ürünlerinden memnun kalırsam alırım. ama neden daha önce hiç denemediğim bir ürüne para harcayım.
ixora açık parfüm daha önce duymadığım bir marka. hem kendi adıma konuşayım. haftada 1 gün tatilim var ve zamanım yok gezmek için.
pedlere gelince denemediğim markanın numunesini alırım beğenirsem paketini alırım.
firmalar gönderiyor ve şikayetçi değil.
neden burada beleşçi gibi suçlanıyoruz.
burası paylaşım sitesi. bu tarz şeylerle birbirimizi kırmayalım.

canım bedava makyaj ürünleri istemek de bedavacılık oluyor ama sen de o amaçla girdiğine göre bu konuya sana neden garip geliyor ki kaydirigubbakcemile3 ikisinin amacı da aynı ha makyaj numunesi ha yiyecek içecek çay numunesişakkıdı tabii ki bizi zengin etmicek onların yolladığı 3-5 bişey ama böyle bir kampanyaları var biz de yararlanmak istiyoruz,arada foruma girip birbirimizle muhabbet etmeye de vesile oluyor garip değil..
ben şu şekilde düşünmüştüm, bi makyaj ürünü 70 tl örneğin, alıp beğenmediğin zaman çok büyük bi para ziyan oluyor. oysa çay ya da mısır öyle değil 1-2 tl'lik şeyler, alınarak da denenebilir numune istemeye çok da gerek yok diye düşündüm. Ayrıca makyaj malzemelerinde renkleri, yağlı oluşu vs. her makyaj malzemesinde değişirken(deneyerek bakmak istemem bu sebepten) mısırda ya da çayda ortalama fix standart bir ürün var çok farklılık olmuyor genelde mısır dediğimiz zaman aklımıza hepimizin aynı şey geliyor. Bu sebepten makyaj malzemesiyle mısırı çayı karşılaştırmıştım. Ayrıca bedava makyaj malzemeleri çok güzel oluyor ben seviyorum şahsen:) çünkü bedava verdiklerine değiyor yani mesela bana clinique'den bi küçük allık verseler "Allah" derim çünkü normalde o allıklar 30-40 tl'ye satılıyor, bu yüzden clinique'in numunesi için uğraşırım oraya buraya mail atarım. ama çay ya da mısır ucuz ya uğraşmaya değmez gibi geliyor bana. o yüzden söyledim. ama muhabbet açısından güzel evet haklısın:) ayrıca hobi de olabilir hobisi olanları anlarım mesela.. :)

bana göre en dürüst en süper mesaj budur.. çok teşekkür ederim.. ben de beleşçilik yapıyorum arkadaşlar ayıp bişey değil ki bu. ama ben genelde iyi bişey gönderecekleri zaman beleşçilik yapıyorum mesela dermalogica'nın kampanyasına hemen atladım geçmiş sayfalara bakarsanız görebilirsiniz. çay ve mısır için ise uğraşmaya değmeyeceğini düşündüm o yüzden sordum:) ayrıca ben de öğrenciyiiiiim:)

Hırsızlık mı yapıyoruz.?
Birinin hakkını mı yiyoruz..?
Makyaj malzemesi numunesi almak beleşçilik olmuyorda,çay alınca mı beleşçilik oluyor..?
Herşey bir yana Sana Ne..?
Sende üç kuruşluk numune için uğraşmada git parasını ver makyaj malzemesini al,nasıl fikir bebişim...kaydirigubbakcemile5

yukarıdaki arkadaşa yazdığım cevabı okursan senin bu yazdığına da cevap niteliğinde. ben kimseye beleşçi de demedim tam tersi beleşçilik yapmadığınızı düşünüyorum üstteki alıntılanmış kırmızı mesajıma bakabilirsin. üslubun çok çirkin tabii ki bunu söylemeye gerek yok:) sana ne falan, ayıp ya bi de anama sövseydin yani?:) alt tarafı bi soru sorduk safi sinire kesmişsin sonunda da bebişim demişsin nasıl bi yaman çelişki bu ben anlamadım:) nese hepimizin sinirli olduğu, moralinin bozuk olduğu günler var belki seninki de böyle bir gündür bir şey demiyorum..

tepki alacagini bile bile yazdigina gore dikkat cekmeye calisiyosun sanirim.
ama biz bu oyuna gelmeyiz.

sana aciklama yapmayacagim..

tepki almaktan korkmadan merakımı gidermeye çalışıyorum sadece. ilgi çekmek için yaptığım bi tane eylem yok kaç yıldır üyeyim buraya ne başlık açtım ne bişey. nadir yazarım zaten. ayrıca burdan çektiğim dikkati ne yapiim bi işime yaramaz .. :)

hediyelesmek guzel sey;

işte benim de aynen bu şekilde içime dert olmuştu o yüzden yazdım ben de:) sinirlenmene gerek yok ya neden böyle sinir yapıyorsunuz anlamıyorum ben=/ evindeki durumunu anlatmana da gerek yoktu aslında ama gene de mesajın için teşekkür ederim açıklamışsın uğraşmışsın öğrenmek istediğim de buydu, cevap oldu bana..

lola bunny arkadaşımız biraz ilgi çekmek için yazmış.
çayı örnek vereyim birçok markada sallama çay denedim. ama hiçbirinin tadını beğenmedim ve verdiğim paraya pişman oldum. doğadan çayda demleme çay numunesini ilk 5000 kişiye göndermek için kampanya yapmış. neden yararlanmayalım.
rosense cilt ürünlerinin numunesini aldık. ürünlerinden memnun kalırsam alırım. ama neden daha önce hiç denemediğim bir ürüne para harcayım.
ixora açık parfüm daha önce duymadığım bir marka. hem kendi adıma konuşayım. haftada 1 gün tatilim var ve zamanım yok gezmek için.
pedlere gelince denemediğim markanın numunesini alırım beğenirsem paketini alırım.
firmalar gönderiyor ve şikayetçi değil.
neden burada beleşçi gibi suçlanıyoruz.
burası paylaşım sitesi. bu tarz şeylerle birbirimizi kırmayalım.

ilgi çekmek için yazmadım:) yaklaşık 2 gündür uyumuyorum çok yorgunum sadece gerçekten merak ettiğim için sordum. "ilgi çekmek için yazmış" yazmışsın ya nasıl bu kadar emin olabildin anlamadım.. burdan çektiğim ilgi ne işime yarayacak allah aşkına:) gerçekten merak ettim ve anlayamadım olayı o yüzden sordum. Genel olarak yazdığın mesaj için teşekkür ederim sorduğum soruya cevap niteliğinde bi mesaj olmuş, sadece " neden beleşçi gibi suçlanıyoruz" yazmışsın o konuda bence beni yanlış anlamışsın ben kimseyi beleşçilikle falan suçlamadım üstte kendi mesajımı alıntıladım kırmızıyla, orda da görebilirsin, mesajın için teşekkürler. ayrıca kimseyi kırmıyorum yahu, sadece bi soru sormuştum:)

yukarıdaki arkadaşa yazdığım cevabı okursan senin bu yazdığına da cevap niteliğinde. ben kimseye beleşçi de demedim tam tersi beleşçilik yapmadığınızı düşünüyorum üstteki alıntılanmış kırmızı mesajıma bakabilirsin. üslubun çok çirkin tabii ki bunu söylemeye gerek yok:) sana ne falan, ayıp ya bi de anama sövseydin yani?:) alt tarafı bi soru sorduk safi sinire kesmişsin sonunda da bebişim demişsin nasıl bi yaman çelişki bu ben anlamadım:) nese hepimizin sinirli olduğu, moralinin bozuk olduğu günler var belki seninki de böyle bir gündür bir şey demiyorum..
[/COLOR]

Arkadaşım anaya sövmekle ne ilgisi var.
Tabiri caizse kendin kaşınıyorsun laf gelince saçma açıklamalar yapıyorsun.
Sana ne..? hala aynı fikirdeyim,farzet ki beleşçiyiz,farzet ki bir kuruşluk çaya muhtaçız,eee sonuç..?
Seni ilgilendirmeyen konulara karışma bence,adamlar kampanya yapmış katılırız,katılmayız..
İşine bak sen,yaş kaç bu arada inan çok merak ettim.. kaydirigubbakcemile3

Amaniinnnnn karışmış ortalık lütfen arkadaşlar kırmayın birbirinizi.Boşverin kim ne derse desiinnnn...Durmak yok promosyonlara devam:))

Back
X