• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Arkadaşım anaya sövmekle ne ilgisi var.
Tabiri caizse kendin kaşınıyorsun laf gelince saçma açıklamalar yapıyorsun.
Sana ne..? hala aynı fikirdeyim,farzet ki beleşçiyiz,farzet ki bir kuruşluk çaya muhtaçız,eee sonuç..?
Seni ilgilendirmeyen konulara karışma bence,adamlar kampanya yapmış katılırız,katılmayız..
İşine bak sen,yaş kaç bu arada inan çok merak ettim.. kaydirigubbakcemile3

Kaşınmak ne demek? kaşı istersen bi beni? Açıklamam da saçma ya da değil sana ne? Sen edebiyat eleştirmeni misin yazıma ne karışıyorsun? beleşçisiniz demedim beleşçi olsanız da olmasanız da farketmez. muhtaçsınız falan da demedim. ben bişey merak ettim ve sordum, cevabını da saygılı ve kibar arkadaşlardan aldım. senin gibi kötü niyetli biri de her yerde çıkıyor işte yapacak bir şey yok. sen de sorumu saçma bulduysan cevap yazmazsın bu kadar basit. hatta evet evet mümkünse yazma sen bana hitaben hiçbir şey. yaşımı çok mu merak ettin? :delphin: sana ne yaşımdan? sen de biraz kendi işine baksana? yaşım başım hiçbir şeyim de seni ilgilendirmez merak etmeye devam et hiç umrumda değil açıkçası :)

Kaşınmak ne demek? kaşı istersen bi beni? Açıklamam da saçma ya da değil sana ne? Sen edebiyat eleştirmeni misin yazıma ne karışıyorsun? beleşçisiniz demedim beleşçi olsanız da olmasanız da farketmez. muhtaçsınız falan da demedim. ben bişey merak ettim ve sordum, cevabını da saygılı ve kibar arkadaşlardan aldım. senin gibi kötü niyetli biri de her yerde çıkıyor işte yapacak bir şey yok. sen de sorumu saçma bulduysan cevap yazmazsın bu kadar basit. hatta evet evet mümkünse yazma sen bana hitaben hiçbir şey. yaşımı çok mu merak ettin? :delphin: sana ne yaşımdan? sen de biraz kendi işine baksana? yaşım başım hiçbir şeyim de seni ilgilendirmez merak etmeye devam et hiç umrumda değil açıkçası :)

Çok Şekersin :icecream:

herkese iyi bayramlar arkadaşlar, yeni promosyalar bulalım bu muhabbeti de kapatalım ya..adı üstünde bu başlık promosyon başlığııııı burda başka ne konuşabiliriz ki değil mi ama .. bana şu ana kadar hiçbişiy gelmedi, tikkate almıyorlar beni,ne çay ne dermatologia,ne ixora,ne rosens hiçbişey :)))kaydirigubbakcemile3

ilgi çekmek için yazmadım:) yaklaşık 2 gündür uyumuyorum çok yorgunum sadece gerçekten merak ettiğim için sordum. "ilgi çekmek için yazmış" yazmışsın ya nasıl bu kadar emin olabildin anlamadım.. burdan çektiğim ilgi ne işime yarayacak allah aşkına:) gerçekten merak ettim ve anlayamadım olayı o yüzden sordum. Genel olarak yazdığın mesaj için teşekkür ederim sorduğum soruya cevap niteliğinde bi mesaj olmuş, sadece " neden beleşçi gibi suçlanıyoruz" yazmışsın o konuda bence beni yanlış anlamışsın ben kimseyi beleşçilikle falan suçlamadım üstte kendi mesajımı alıntıladım kırmızıyla, orda da görebilirsin, mesajın için teşekkürler. ayrıca kimseyi kırmıyorum yahu, sadece bi soru sormuştum:) [/QUOTE]

evet yalnış anlamışım pardon. yazını tekrar okudum. seni daha iyi anladım.
evet bazı ürünleri deneyerek almak daha iyi oluyor.
ama çay için numune istemedik. doğadan çay kendi veriyor zaten paket halinde e bizde yararlanalım dimi ama. yerimseniben
mısırda gönderiyormuş. ben istemedim mesela.
kırmayalım derken yorumuna sert çıkanlar olmuş genel olarak yazdım. vereliniortak
ama konu anlaşıldı.
numunelere devam. hihoyyyt

demin kapı çaldı ne göreyimmzemuszemus umudumuzu kestiğimiz doğadan çaylar 25 adet bi kutuda gönderivermişler:içelim: ee deneyip görcezhihoyyyt çok sevindim ne yalan söyliyim delikafadulden

max factorun numunesi için nereye başvurmak gerekiyor ben de merak ettim gerçekten
bulamadım ben
o kadar para verip aldım bi tane rimel ama beğenmedim göndersinler diğer ürünleri de deneyip alalım bari paramız çöpe gitmesin zemuszemus

benimde dogadan çayım geldi
gözümüz aydın
ben çok begendim
nomal bir kutu öndermişler
üretimde çok ince davranmışlar
2 grmlık çayları sarmışsarmalaşmışlar gamyoncuiremsu
rengide hakkaten tavşan kanı gibi :1rolleyes:
booya renklendiri olmasın içinde :roflol:

Back
X