• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
doğadan'a mail attım çaylar gelmedi diye

şu cevabı verdiler:

İlginiz için çok teşekkür ederim. İlk 5.000 kişi içerisinde yer alan katılımcılarımıza adres teyidi istediğimiz bir mail gönderildi geçtiğimiz hafta başında. Kayıt altına alma süreci sonuçlandığında bu hafta içinde gönderimizi gerçekleştiriyor olacağız. Ürünlerimizle ilgili her konuda destek olmaktan mutluluk duyacağımızı bilmenizi isterim.

Herkesin adresini teyit etmesini bekliyorlar o halde.
Çok saçma,sonsuza kadar sürer o zaman,mutlaka unutanlar olacaktır.
Teyit edenleri gönderseler olmuyor sanki.

forumdakini mi diyorsun. bende gittim oraya gliss şampuan ve saç krami aldım oradan. kırmızı olanı merak etmiştim ama cesaret edip alamadım ve yıpranmış saçlar için olanı aldım. hiç birşey vermediler bana. ve kimse de ilgilenmedi. haftanın 6 günü çalışıyorum. pazarım tatil. bazen evde oluyorum. gezmek için vaktim olmuyor ve watsons bana uzak. vaktim olmadığı için bazı ürünlerin numunesini istiyorum.

bu soyledigim ayri,
bir de anlatmistim; mesaj attim glisse ve kargoyla numune gonderdiler bana.. o gelen kucuk ama 50 ml sampuan ve bikac da diger esantiyonlardan iste..

evet haklısın peppermint cim. bende hobiden sürekli alışveriş yapıyorum. önceden hediye verirlerdi ufak tefek. şimdi hiçbirşey vermiyorlar.
mesela glissten bakım maskesi almak istiyorum ve pahalı bir ürün. memnun kalmazsam boşa para vermş olacağım. saçımdaki sorunuda yazdım.
bende tekrar yazarım glisse. birde müşteriyim yani.
doğadan çaylar adres teyidini beklerse daha çoooook bekleriz. adresi teyid edenleri yollasınlar.

cnm nasil oluor,
ayrintili yazabilir misin?

ben uye oldum ancak mesaj gonderemiyorum; tam uye adi ve sifreyi istedigi bolumde takliyor. neden acaba ?

zaten normal bir giriş olmuyor canım sen oklarla ılerle enson uyeyım de maıl adresın sıfrenı yaz devam de goruceksın maılın gonderıldı dıyor her seferınde uyelıgını teyıt ıstıyorlar yani kaydirigubbakcemile2

canim,
oklarla ilerliyorum,
misirdan mesaja uyeyim diyorum ama gelen sayfada e-mail ve sifre yazacagim alan aktif degil, yazmaya calisiyorum kabul etmiyor,
belki de benim bilg. da java vs. bisey eksik;
aksm bir de evden deneyeyim olmazsa.

evet haklısın peppermint cim. bende hobiden sürekli alışveriş yapıyorum. önceden hediye verirlerdi ufak tefek. şimdi hiçbirşey vermiyorlar.
mesela glissten bakım maskesi almak istiyorum ve pahalı bir ürün. memnun kalmazsam boşa para vermş olacağım. saçımdaki sorunuda yazdım.
bende tekrar yazarım glisse. birde müşteriyim yani.
doğadan çaylar adres teyidini beklerse daha çoooook bekleriz. adresi teyid edenleri yollasınlar.

evet halisin belki sacimiza iyi gelmeyecek;

zwten parayi bu sekilde kazaniyorlar,
biz urun deneye deneye en iyisini bulana kadar gidiyor paraciklar :((

rozi çabuk gönderiyor aslında. mail gönderdikten 3 gün sonra geldi benimkiler senin kaç gün oldu ki?

arkadaslar glıss rozı vs yerlere tanıtım ve fırsatlar ıcın bılgı formu dıyo onu dolduruyorsunuz sonra ucretsız gonderıyorlar mı kargo ucretı ıstıyorlar mı

bana roziden geldı arkadaslar bi normal bi ultra bırde gunluk 3 tane geldı..kargo ucretı almıyorlar

penguen mısırdan mesaj yazmıştım, 6 kutu mısır göndermişler yurtiçi kargoyla. kargo ücreti de alınmadı kızlar.

gliss
du ıt
fıshem
efe rakı
dermoloticiga

numune göndermedi. bir tek gliss cevap vermiş numune göndermiyoruz diye.
duıte 2 kere mesaj attım ses yok. olumlu yada olumsuz cevap yazmıyorlar.

Back
X