• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
penguen mısırdan mesaj yazmıştım, 6 kutu mısır göndermişler yurtiçi kargoyla. kargo ücreti de alınmadı kızlar.

yaa ben bu penguen mısıra okadar msj attım yollamadı sen nasıl yaptın kaç kişiye yolladın.bide mısırdan msjınıza notunuzu ekleyiniz yazıo oraya ne yazıosun tatlım yaa çok soru sordum ama :).

herkesin adres teyit etmesini bekliyorlarmış
daha çok beklerler...
5000 kişiden mutlaka 1 kişi çıkacaktır teyit etmeyen
biz çayları unutalım en iyisi...

evet biz adreslerimizi en baştan yazmadık mı daha neyi bekliyorlar. teyid etmeyenleri yollamasınlar o zaman.
onların yüzünden biz beklemek zorunda mıyız. aslında tepkimizi bildirelim arkadaşlar. 30 ekim dediler 1 ay oldu neredeyse
.
akannehir

ben doğadan a mail attım cevap da yazdılar ama pek umursamadılar tepkimi
çok mantıksız davranıyorlar bence bu konuda

Kızlar doğadan çayların dağıtımları başladı.Yavaş yavaş gelir size de...

Bu arada şu mısırı bende kazanamadım o kadar kişiye mail atmıştım üstelik

Bu arada milupaya üye olupta 6 aylık bebeğim var dediğinizdde numune gönderiyorlar.bilginize...

yaa ben bu penguen mısıra okadar msj attım yollamadı sen nasıl yaptın kaç kişiye yolladın.bide mısırdan msjınıza notunuzu ekleyiniz yazıo oraya ne yazıosun tatlım yaa çok soru sordum ama :).

ben sadece eşime mesaj gönderdim. bir hafta falan geçmişti bir baktım kargo geldi içinden 6 kutu mısır çıktı, ben de çok şaşırdım mail falan gelmemişti çünkü.

bir arkadaşım da bebelac müşteri hizmetlerine mail atıp devam sütü başlayacağını kararsız oldugunu mumkunse numune ürün göndermelerini isteyip adresini vermiş. 4 minik paket devam maması gönderdiler bir önlükle. kargo ücreti almadılar ve yurtiçi kargoyla gelmişşş.

pengueni eşimin adresi ile oldum bakalım gelecekmi:D
hımm mikrodalgada ısıtılmış mısıra
sarımsak tozu
karabiber
tuz
limon suyu
katı yag
hımm hımm

Son düzenleme:
Back
X