• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Yaa kızlar burdan biri söylemişti," renklibir" diye bir siteye üye oldum hergün anket dolduruyorsun sonra her 1000 kişiye hediye yolluyorlar ama hediye için tc. kimlik numaranı istiyorlar sizce bırakayımmı bu siteyi aklımı kurcalayıp duruyor başıma iş açmasın sonra..

roziden dün bana da geldi kıslar!
2 ped 1 günlük ped. sağolsunlar! isteğimize hemen cevap verdiler.
gliss ve du ıt cevap vermeye bile tenezzül etmedi.
doğadan çaylar yalan oldu!

dermalogica 2 adet küçük jelatin ambalajda (3ml civarında) tester yolladı.maske ve soyucu krem.
rozi ise 1i günlük 2si kanatlı normal ped yollamış ikisinde de kargo ücreti yok bu arada:)
Teşekkür ederim..
roziden dün bana da geldi kıslar!
2 ped 1 günlük ped. sağolsunlar! isteğimize hemen cevap verdiler.
gliss ve du ıt cevap vermeye bile tenezzül etmedi.
doğadan çaylar yalan oldu!
Heee valla doğadanın çayları yalan oldukaydirigubbakcemile3..Oturup kendileri içsin o zaman çaylarınaniknanik

dermalogica ya mesaj attım bakalım cevap gelecek mi?
glisse tekrar mesaj attım. numune istedim cevap vermediniz ilgisiz davranmanız beni üzdü yazdım.
bakalım cevap gelecek mi?

bence de kendileri içsin!

doğadan'a mail attım çaylar gelmedi diye

şu cevabı verdiler:

ılginiz için çok teşekkür ederim. ılk 5.000 kişi içerisinde yer alan katılımcılarımıza adres teyidi istediğimiz bir mail gönderildi geçtiğimiz hafta başında. Kayıt altına alma süreci sonuçlandığında bu hafta içinde gönderimizi gerçekleştiriyor olacağız. Ürünlerimizle ilgili her konuda destek olmaktan mutluluk duyacağımızı bilmenizi isterim.

Yaa kızlar burdan biri söylemişti," renklibir" diye bir siteye üye oldum hergün anket dolduruyorsun sonra her 1000 kişiye hediye yolluyorlar ama hediye için tc. kimlik numaranı istiyorlar sizce bırakayımmı bu siteyi aklımı kurcalayıp duruyor başıma iş açmasın sonra..

Canım oraya bende üye olmustum ama 1000 kişiye degil sadece her ankette 1000.kişiye hediye veriyolar o yüzden cıkma olasılıgı cok düşük :çok üzgünüm:

kıslar dün gliss den gelen cevap.
Oncelikle urunlerimize gostermis oldugunuz ilgi icin cok tesekkur ederiz.Urunlerimize ait numune gonderimi maalesef yapilmamaktadir bu nedenleuzulerek tarafiniza herhangi bir gonderim yapamamaktayiz.Urunlerimize ait numuneleri cesitli satis noktalarinda bulunanelemanlarimizdan sorup elde edebilirsiniz. Ilginiz icin tekrar cok tesekkur eder, urunlerimizi severek kullanmayadevam etmenizi dileriz. Schwarzkopf & HenkelMusteri Iliskileri

bir arkadaşımıza hem telefon açıp ilgilenmişler hemde numune göndermişlerdi. üstelik ben şampuanınızı kullanıyorum dedim mesajda. saçımla ilgili sorunumu belirtip bakım maskesi ve şampuan numunesi istedim. bu cevabı verdiler. acaba kk da arkadaşlarım almış diye yazsam mı? kapı kapı dolaşıp numune mi arayacağım.

kıslar dün gliss den gelen cevap.
Oncelikle urunlerimize gostermis oldugunuz ilgi icin cok tesekkur ederiz.Urunlerimize ait numune gonderimi maalesef yapilmamaktadir bu nedenleuzulerek tarafiniza herhangi bir gonderim yapamamaktayiz.Urunlerimize ait numuneleri cesitli satis noktalarinda bulunanelemanlarimizdan sorup elde edebilirsiniz. Ilginiz icin tekrar cok tesekkur eder, urunlerimizi severek kullanmayadevam etmenizi dileriz. Schwarzkopf & HenkelMusteri Iliskileri

bir arkadaşımıza hem telefon açıp ilgilenmişler hemde numune göndermişlerdi. üstelik ben şampuanınızı kullanıyorum dedim mesajda. saçımla ilgili sorunumu belirtip bakım maskesi ve şampuan numunesi istedim. bu cevabı verdiler. acaba kk da arkadaşlarım almış diye yazsam mı? kapı kapı dolaşıp numune mi arayacağım.

canim watsons magazalarinda gliss in sampuan numunesini veriyorlar;
bana birkez vermislerdi;
glis in boya koruma sampuanina bakiyordum, kararsiz kalmistim alip almamak da, once bir deneme boy verelim, memnun kalirsaniz alirsiniz dediler ve 250 ml lik sise verdiler bana..--bedelsiz.
nerdeyse 1 aydir kullaniyorum bitmedi..
son gittigimde de yine alisveris yaptim watsonsdan bir tane nivea gul kokulu sabun hediye ettiler, sagolsunlar

Canım oraya bende üye olmustum ama 1000 kişiye degil sadece her ankette 1000.kişiye hediye veriyolar o yüzden cıkma olasılıgı cok düşük :çok üzgünüm:

çok teşekkür ederim cevapladığın için :) a.s. tc. kimlik numarası kafamı karıştırdı yoksa internet elimin altında diye hergün giriyorum çıksada çıkmasada fark etmez aslında..a.s

evet cnm ya,
ben de aktivasyonu hallettim ama olmuyor.

zaten sanssizim herhalde,
ne bioblas, ne ixora, ne rosense, ne dogadan; hicbiri gondemedi bisey bana;

bi gonderen gliss--sagolsun; bir de gelirse roziden geleck bakalim :(((

canim watsons magazalarinda gliss in sampuan numunesini veriyorlar;
bana birkez vermislerdi;
glis in boya koruma sampuanina bakiyordum, kararsiz kalmistim alip almamak da, once bir deneme boy verelim, memnun kalirsaniz alirsiniz dediler ve 250 ml lik sise verdiler bana..--bedelsiz.
nerdeyse 1 aydir kullaniyorum bitmedi..
son gittigimde de yine alisveris yaptim watsonsdan bir tane nivea gul kokulu sabun hediye ettiler, sagolsunlar

forumdakini mi diyorsun. bende gittim oraya gliss şampuan ve saç krami aldım oradan. kırmızı olanı merak etmiştim ama cesaret edip alamadım ve yıpranmış saçlar için olanı aldım. hiç birşey vermediler bana. ve kimse de ilgilenmedi. haftanın 6 günü çalışıyorum. pazarım tatil. bazen evde oluyorum. gezmek için vaktim olmuyor ve watsons bana uzak. vaktim olmadığı için bazı ürünlerin numunesini istiyorum.

tabiki sen de haklisin;
zaten insan cekiniyor hep biseyler istemeye gittigi yerden;
ama biliyor musun aslinda firmalar kozmetik magazalarina cok miktarda numune gonderiyorlar ama magaza calisanlari o numuneleri musterilere vermek yerine kendilerine sakliyorlar.

gecen bir kiz arkadasim hep alisveris ettigi magazadan makyaj malz. aldi benim yanimda, parayi odedi ve tam cikiyorduk dedim ki; sen bu magzanin devamli musterisisin sana bisey hediye etmeyecekler mi? gorevli kiz dedi ki, makyaj cantasi veriyoruz ve cikardi verdi yani istemesek verecekleri yoktu..

ama size tavsiyem ozellikle alisveris yapip biseyler aldiginizda hediyenizi isteyin....

Back
X