bu işten hiçbi çıkarım yok bi tek kendi kahve falıma bakamıyorum bide fazla yakınlarıma ondan hariç herkeze yorum yapabiliyorum.resimlerinizi yükliyin bakıyım falınıza :)
Kahve fali icin bir sey demeyecegim fakat tarot fali icin baskalarindan faliniza bakmasini beklemenize gerek yok arkadaslar, google'den tarot fali deyip arama yaparsaniz zaten tarot fali yapilan siteleri bulabilirsiniz, 6 tane kar secip devam edincede sectiginiz kartlar cevriliyor ve kartlarin yorumlarida cikiyor, aynen bu topik'te yazilmis olan tarotfali yorumlari gibi
Bana da bakarmısınızz tesekkurlerr
Canım bu sayfayı açan kisi değilim bende heveslendim bakan yok ama sana yorum yapabilirim icinde belli belirsiz bı sıkıntı var atmak istiyosunda atamıyosun icinden bu bı kişiyle ilgili isminin icinde U harfi olan biri tam net göremiyorum 3 kisi oturmuş bı yerde konuşuyorsunuz 2erkek bide sen hararetle kendini savunuyosun ama içlerinden sana yakın olan kisi anlamamakta istrarci sırtını donmuş sana ama sen tam da ona anlatıyosun derdini aslında uzun bı kadın var senin falında iki yüzlü canını avutmak istiyor bu günler sıkıntılısin ama atlaticaksin kötü gidişat yikiliyo sen çok sağlam duruyorsun belkide ondan uzerne geliniyor senin dediğini anlatana kadar zorluyorsun kocaman bı leylek yada kus kuğu tam anlamadım en ummadığın en umudunun kesildiği anda hanene konuyo sen çok güzel bı haber alicaksin beklediğin bisey ama beklemediğin anda bunu unutma
Yok ben taarot bakamıyorum hiç denemedim içimden geceni söylüyorum kahvede ama tarot yok ayrıca taarot siteleri dolu yaz çıkar canım benim istediğin saatte seç 7 kart hemen yorum yapiyoalar aslında bene kahve falı bakicak birini arıyorum çok isterdim ama konuyu açan arkadas yorumları kesmiş malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?