• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlerimizin resimleri

kız benim kızımın gelinliği var. bi akraba hediye olarak getirmiş. giydirip çektirmek isterdim ama soğuk be yaf.. ben altını alana kadar hemen üşüyor valla şimdi giydiripde çekemem fotosunu...maşallah ecrin e çok güzel olmuş...

bizimki gelinlik değil tubilik bilio teyzesi olurda biraz :d beşiğinin cibinliği yıkamıştım asarken du dedim kafasına koyarsam nasıl olur ölede resim çektim ben her anını resimliyom doğduğundan beri toplam 1243 tane resim olmuş abartıyorum sanırım zaten ecrin büyüdüğünde bi gün boyunca resim ve videolarını izler anca

my.php

Kayra ve mama saati

Canan nerdesin.....Olmuyo resim koyamiyorum..Nasil yapiyorduk yaa unutmuusm kardelenin dedigini yapiyorum olmuyor.Digeri nasildi sen bilirsin

imageshack.us adresine girip.gözat tan resim çeçiyor ve host it tıklıyorsun.çıkan resmin üzerine tıkladıktan sonra daha büyük bi resim çıkıyor ve altındaki forum yazan yerdeki yazıları (sanırım url ilebaşlıyordu ) kopyala.yazı yazdığımız yere gelip rafik ekleye tıklayıp oraya yapıştırıyorsun. inşallah anlatabilmişimdir.

my.php
merhaba ben sitede eskılerdenım ama ne zamandır tabip edemiyorum bende kızımın resmini ekledim mayıs 9 kızımın doğum tarihi umarım benıde aranıza alırsınız anne olmak ne kadar güzelmiş meğer

Back