• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlerimizin resimleri

çok tatLıLar ya maşaLLah :nazar: yeyim ben hepisini kaydirigubbakcemile3 Sağlıkla büyüsünler inşallah ALLahım oLmayanLarada nasip etsin:Saruboceq:

Hanımlar maşallah ne kadar güzel bebekler bunlar , hiç birini ayırmadan söylüyorum ... Allah nazardan saklasın hepsini , uzun sağlıklı ömürler diliyorum hepsine :)

ya bende istiyorum evlat ya göstermeyin şu tatlı şeyleri iştahım kabarıyo allahm bana da nasip et

ya bende istiyorum evlat ya göstermeyin şu tatlı şeyleri iştahım kabarıyo allahm bana da nasip et

rabbim sana ve tüm isteyenlere versin bu güzellikleri. benim ablamda bugün 4. tedavisine başlıyor. inşallah hayırlısıyla onada tüm istiyenlerede verir. rabbim kimseyi evlat sevgisinden mahrum etmesin. AMİİİİİN.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba bayanlar benım oglumda 19 mayıs 2006 dogumlu :emir_bebek:

bu formu yenı gördüm :lepi:

ama resım ekleyemıyorum heheheheee :bbo:

my.php

elifsu064pa0.jpg
[/IMG]

Bebeğim benim; Güzel gözlerinde dünyanın en güzel yerini keşfettim. Ne bakmaya kıyabildim, ne bakmaya doyabildim..

Bu da kızımın başka bir resmi Allah'ım iyiki onu bana göndermiş, iyiki beni onun annesi yapmış. Forumdakı tüm bebekler çok tatlı Rabbim bütün bebekleri korusun ve anne - babalarına bağışlasın. Benim kızım da mayısta doğdu (9 mayıs)

Back