• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlerimizin resimleri

a>

olmamış canım.ben anlatmıştım nasıl yapılcağını önceki sayfalarda.bi bak istersen.host it yaptıktan sonra çıkan resmin üzerine tıkla.karşına daha büyük resim çıkacak onun altında forum yazan yerdeki adresi kopyala.sonra yazı yazdığımız yerde grafik ekle işaretine yapıştır.yapıştırmadan grafik ekleyi tıklayınca çıkan http// yazısını sil.olur mu? anlatmaya çalıştım tekrar.

mercan_dilara teşekkür ederim allah senin yavrunu da bağışlasın kızımın adı Elifsu ismini doğmadan cok önce koymuştuk ama gözlerinin mavi olduğunu bılseydık Deniz koyabilirdik doğduktan sonra düşündük aslında ama Elifsu ya daha cok alışmıştık

kızlar bişi soracam hiç nazar değer diye korkmuyomusunuz şahsen ben cesaret edemem buraya koymaya kaç kişi bakıyo resimlere maşşallah hepside melek gibi çok tatlılar ama nazar değer yaa

mercan_dilara teşekkür ederim allah senin yavrunu da bağışlasın kızımın adı Elifsu ismini doğmadan cok önce koymuştuk ama gözlerinin mavi olduğunu bılseydık Deniz koyabilirdik doğduktan sonra düşündük aslında ama Elifsu ya daha cok alışmıştık

Caniim ne guzel,adasmisiz kizinla.Gercekjten kendi adim olmasa bende kizima koyardim bu ismi kaydirigubbakcemile3

Canancim sagol canim...Gunden gune tipi degiisyor...Herkes dogdugundan beri erkek diye seviyor.Bana bile bazen oyle geliyor baklaim ne zaman su saclari uzayacak bari onune bi tokacik takardim

oğlun çok yakışıklı olcak marem-alperen.bayıldım valla.kızım olsa kesin verirdim.
sctemur senin kızının da gözlerinin maşallahı var. hepsine maşallah bebişlerin.

aman aman bantta takarmış deryacım çok tatlı maaşallah bireazda fotojenik galiba:) Allah bağışlasın canım

Back