• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebişlerimizin bir günlük beslenmesi (ne yiyor ne içiyorlar)

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar bide bugün yaptigimçorbanın tarifini vereyim

1 domates,1 patates,1 kabak,azcik maydonoz,1 avuçköfteik bulgur bie avuçta pirinç

patates.kabak biraz yagda kavurdum..sonra içine domatesi ekledim azcik çevirdim sonradiger malzemeleriekleyip göz kararida su ekledim..çokda güzel oldu afiyet olsunnnn..

fatma yıldız nası anlasıldı süt alerjisi biraz bahsedermisin yani kesin süttenmi kaynaklanıyo acabasenın kuzununki..geçmiş olsun zor bi durum devam mamalarıylada hazırlasan olmuyomuki kahvaltı vs

canım peynir ve yoğurttta denedim yediikten sonra yüzünde küçük küçükkızarıklar oluyo daha önce irmiki armutlu muhallebi vermiştim yüzü kıpkırmızı oldu. b,zde bide sanırım ırsi çnkü eşimin yiğeninde de var :(

ne kadar şanslısınız bizim 1 günlük beslenmemiz
sabah kahvaltı sonra hep anne sütü ne denediysem olmuyor üstelersemde kusuyor
memeden ayrılmadan 2 saat durmadan emdiğini biliyorum valla

canım zor iş emmesi güzel ama sanırm doymadığı için okadar uzun kalıyo bebişin

Back