walla betül 125 ccden fazlasını içemiyor tek seferde..
hele ki muhallebiden sonra diyorsun.
ne kadar sonra :jeyyar:
ya kıslar bugün net te bu konuyu araştırıken
Altıncı aydan itibaren – artık gece emzirmelerine gereksinim duymadıkları için 11 ya da 12 saate kadar kesintisiz uyuyabilirler. diye bi yazıyla karşılaştım
emzirmediğim için bilmiyorum.gerçekten artık geceleri beslemiyecezmi acaba.yani ben geceleri uyanınca mama vermezsem asla uyumuyo oğluşummmCADIARZU
benimki en gec 8de uyudugu icin gece veya aksam muhallebi filan veremiyorum
zaten cok acıkmıs uykusu gelmiş oluyor mızıklıyo biberonu dayıyorum..sonradan uyandım yalnız hızlı akıtan bir biberonla iciriyorum cunku mutlaka icerken uyuyakalıyor.durte durte hepsini iciriyoruz..
sonra 11.30gibi tekrar uyurken içiyor
en az 160 cc iciyor tek seferde.genelde 180cc civarı yetiyor .bazen 200e kadar cıkıyor..
bu sekilde sabaha kadar deliksiz uyuyor:lepi:
aynen canım coğu kişiler 6 aydan sonra bebişlerinin sabaha kadar kesintisiz uyuduklarını dile getirmişler.bizde öğle hiç olmadıda kafamçokkarıştı
esincimm ozaman bizimkilerin derdi sahiden açlık değilllllll.. diyorum ya bnm derdim kalitesizmi uyku oluyo bunlarınki die.. kesintisiz uyuyunca daha iyi öğrenip sindiriolar yaa yaşadıklarını gün boyu :sinifsinif:
esincim bebişin emzik almıyor herhalde:uhm:
bence de aclıktan uyanmıyordur o kadar yedigine gore
emerek sızıyorsa emzik işe yarayabilirdi belki
ya kıslar bugün net te bu konuyu araştırıken
Altıncı aydan itibaren – artık gece emzirmelerine gereksinim duymadıkları için 11 ya da 12 saate kadar kesintisiz uyuyabilirler. diye bi yazıyla karşılaştım
emzirmediğim için bilmiyorum.gerçekten artık geceleri beslemiyecezmi acaba.yani ben geceleri uyanınca mama vermezsem asla uyumuyo oğluşummmCADIARZU
hipp denemedim bi bakayım ama imkansız gibi bişey meyraa..valla oluyo işte sadece gece uyurken biraz içiyo okadar bende mamayı elimden geldiğince artık yoğurda muhallebiye birazcık katıyom çok enteresan benimki ama geçende merak ettim dayadım inek sütünü hüpletti sevdi ama onuda veremios napalım şimdilik bööle bizler mamamı gördük deyip teselli buluyom işte(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?