bütün bebişlere kocaman bi maşşşallah diyom harikasınız anneler ...ben biraz cesaretsizim ek gıdalara yeni başladım sürekli milupanın danışma hattını arayıp bilgi alıyorum.bizde sabah 6da kalkıp anne sütü emip oyun oynuyoruz genelde 2saatte bir uyku uyuyo ama yarım saat uyuyo..saat 11gibi elma delisi kızıma püre veriyorum.öğlen kalkınca sebze çorbası veriyorum(patates,havuç,brokoli,kabak,pirinç)blendırdan geçiriyorum.yoğurt falan hiç cesaret edemedim daha doğrusu kafam cok karıştı doktorum inek sütünden yap diyor ama 1yaşına kadar sakıncalı diyorlar napcam fikir verirseniz sevinirim..benim gibi evhamlı anneler bebişlerimize nasıl eğitim verebiliriz?sayı sayıyorum çatpat ingilizce konuşuyorum,başka önerleriniz varmı?????
Canım biz de bugün başladık mamaya.Kahvaltı karışımı için doktor inek sütü eklememi söyledi.Ben kaynatıp ekledim.İnek sütüne alerjisi olma olasılığı yüzünden vermeyin diyorlar.Ben de vermeyecektim ama doktor ver deyince verdim.Zaten daha bir iki kaşık mama ile başladık.Gittikçe arttıracağız.Alerji durumu çıkmaz inşallah.
El ve ayak tırnaklarına kırmızı gibi canlı bir renkte oje sürüp ona göster bak nasıl ilgisini çekiyor.Gold arkadaşımız bu konuda bir etkinliğe katılmıştı ondan öğrendim.Başka neler olabilir araştırmak soruşturmak lazım.Biz şimdilik tek başımıza oyuncaklarımızla oynuyoruz,yerde yuvarlanıyoruz:)