• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlerimize aldığımız ciciler

ay kızlar bende ogluma dün cok tatlı ciciler aldım nasıl eklicem sizde görün teyzeleri

Son düzenleme:
ikracım çok güzel yeni kıyafetleriniz şortlar süper o önünde kız olan badiden benim kızımın da var hatta şuan üstünde:)
gülce nin cicileride çok tatlı ya elbiseyide çok güzel örmüşsün eline sağlık pançoyuda ekle örünce cnm bende yapmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum
eylülcüm melisin ciciside pek güzelmiş eminim çok yakışır tatlışıma...

teşekkür ederiz a.s.

ikracım çok güzel yeni kıyafetleriniz şortlar süper o önünde kız olan badiden benim kızımın da var hatta şuan üstünde:)
gülce nin cicileride çok tatlı ya elbiseyide çok güzel örmüşsün eline sağlık pançoyuda ekle örünce cnm bende yapmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum

teşekkür ederim canım bende yeni yeni yapıyorum böyle şeyleri netten araştırıp yapmaya çalışıyorum pançoyuda eklerim canım

ben başka bir tane beğendm,o yumuşacıktı.tabanı ince dedi eşim.
ama babası bunu beğenence tmm dedm.
ama sanki düzgün yuruyemiyo bunlarla,uzun bir model.değiştirebilirm.içi dışı deri dediler bakalım.

ayakkabınız çok güzelmiş canım güle güle iyi günlerde giysin bilgoş bu modelde bir ayakkabıda biz aldık tabanı yumuşacık ilk adım ayakkabısı ama gülce onları giyince yamuk basıyor sanki derin olmadığı iç.in belki diye düşündüm derin spor ayakkabı tarzında bir ayakkabımız var bilekten sarıyor onlarla düzgün yürüyor en rahat ayakkabısız tabii

sağol cicim teşekkür ederiz öpüyoruz kızını kızımla Şeniz

Füsfüscum canım,ne zamandır cicilerimizin resimlerini koyucam diyorum sana ama araya hastalık girince kaldı..en son aldıklarımın resimlerini koyucam şimdi..umarım becerebilirim..

ay violacım bayıldım bayıldım
tam yazlık şeyler rengarenk, çok da yakışır yiğidime
o yakalı tşortlar falan çok sevimliymiş yaa

teşekkür ederiz.birazda uzun şortlar alıcam,yazın oradan buraya koşarken düşer falan..dizleri yara olmasın diye..onlarıda koyarım..

violam maşallah yaaaa yiğide çok yakışıcak hepsi
hepsine bayıldım ama şu yakalı t-shirtler çok güzel yaaa
adam t-shirt leri sanki:)))

violacım çok güzel canım cicileriniz çok beğendim ,birde erkek çocuğa bişey yok derler,anne zevk sahibi olunca nasıl da varmış ama dimi..güle güle giysin oğluşun,
bizde artık eklemiycez aldığımız cicileri,teyzeleri hiç beğenmedi :dilcikar:

resim651.jpg

Back