• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlerimize aldığımız ciciler

Buda bizim cadının yağmurluğu...

Taytlı Elbisemiz

Güllü Elbisemiz :D

BUNLARDA KOKOŞ GÖMLEKLERıMıZ :D

BU DA BıZıM CıMCıMENıN

KIZIMIN SON CıCıSı BABAMIZ SEÇMiŞ

Buda bizim cadının yağmurluğu...

Taytlı Elbisemiz

Güllü Elbisemiz :D

BUNLARDA KOKOŞ GÖMLEKLERİMİZ :D

BU DA BİZİM CİMCİMENİN

KIZIMIN SON CİCİSİ BABAMIZ SEÇMiŞ

hepsı cok guzel canım ozellıkle yagmurluk ve ayakkabılara bayıldım.saglıklı gunlerde gıysın kızın.kız bebege alısverıs yapmakta zevklı bır magazaya gırınce cogu reyon kızlar ıcın.bız erkek annelerı sızlere ımrenıyoruz

senace füsfüsün tabiriyle dibimiz düştü yani :D
hepsi çok güzel,güle güle kullanın.
ama o kırmızı gömlek nedir yahu, bittim ,çok göz alıcı .

Keriye katılıyorum bende ne zaman oğluma bişey alsam kız çocuklar için olan reyonlarıda gezmeden çıkmıyorum.Birdaha çocuğumun olmasını istemiyorumda artık içimizde kalmasın diye eşe dosta alırız.Kıyafetlerin hepsi çoook güzel güzel bebeişler güzelce giysinler.

her dışarı çıkmamda kızıma muhakkak bişeyler alıyorum fakat buraya eklemedim hiç..yarın yeni cicilerimizi muhakkak koyucaz :))

eylül sen de çok zevklisin, alışverişi de seviyosun
eklesene buraya yaa, gözümüz gönlümüz açılsın:)

siteye bile giremiyoruz kız nasıl foto ekledin:))
bileziklere bayıldım, resmini de gördüm çok yakışmış

bunlarda bizim en son cicilerimiz buraya ilk defa ekliyoruz bide doğum gününde gelen cicilerimiz var onlarıda daha sonra ekliyeceğim

duda şalvarımız

bunlarda bizim en son cicilerimiz buraya ilk defa ekliyoruz bide doğum gününde gelen cicilerimiz var onlarıda daha sonra ekliyeceğim

buda şalvarımız

Son düzenleme:
bende kızıma elbise ördüm şimdide panço örmeye çalışıyorum bitirebilirsem ekleyeceğim

grnt090.jpg

grnt092ugq.jpg

grnt093.jpg

grnt095.jpg

grnt096.jpg

eylül çok güzel ciciniz bizde aynısı babasıyla alsak mı almasak mı diye karar vermesik sonra çok cicimiz var dedik ve vazgeçtik :emir_bebek:

ikracım çok güzel yeni kıyafetleriniz şortlar süper o önünde kız olan badiden benim kızımın da var hatta şuan üstünde:)
gülce nin cicileride çok tatlı ya elbiseyide çok güzel örmüşsün eline sağlık pançoyuda ekle örünce cnm bende yapmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum
eylülcüm melisin ciciside pek güzelmiş eminim çok yakışır tatlışıma...

eylül çok tatlı takım,güle güle giysin bebiş.
gulcecim eline sağlık ya,elbise süper olmuş.ayakkabı da cok şeker.biz de bugun baktık ayakkabı,adam giydirmeye kalktı,bizimkinin zaten adamlarla arası yok,zıvanadan cıktı,uykusu da gelmiş,kapının önunde bile denedik,giydiremedik,bi tane deneyebildik,o da kesecek gibiydi ayagının üstü etli mi ne,kendisi zayıf ama :)hani şu önü kapalı da bilekten cırtlı olnalardandı.velhasıl alamadık.

Back