• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlerimize aldığımız ciciler

GULCE SULE FÜSFÜS bayıldım yahu bu cicileredelikafadulden
ne sanslısınız kızlar ya susleyın pusleyın minik prenseslerınızı..hepsı bırbırınden gusel..ustelerınde paralansın inşallah....FÜSFÜS kızının dogumgunune dae az kalmıs sanırım şimdiden nice yıllara....
ben o mınıcık eteklerı gıyen tontiş bacaklarını bırbır sıkarım yahu...ayyy kıskanıom flla hakaydirigubbakcemile3ogluşumdan sonra kız buldurana kadar dewam etcem sayenızde fallakaydirigubbakcemile3

sağol canım kız aneleri olarak dediğin gibi biraz daha şanslıyız galiba ama erkek çocuklar içinde çok güzel ciciler var ya küçük adam oluyorlar Taylanın cicilerinide bekliyoruz
Eklicem canım yeni aldığım bütün kıyafetleri çıkardım ancak daha fotolarını çekmedim annem gelsin halledicem.

kızlarr ya ne olur banada yapın su bebiş takıp çizelgesınden..o kadar cok ugrastım yapamıyommmmm..yakında dogurcam :a015:

GULCE SULE FÜSFÜS bayıldım yahu bu cicileredelikafadulden
ne sanslısınız kızlar ya susleyın pusleyın minik prenseslerınızı..hepsı bırbırınden gusel..ustelerınde paralansın inşallah....FÜSFÜS kızının dogumgunune dae az kalmıs sanırım şimdiden nice yıllara....
ben o mınıcık eteklerı gıyen tontiş bacaklarını bırbır sıkarım yahu...ayyy kıskanıom flla hakaydirigubbakcemile3ogluşumdan sonra kız buldurana kadar dewam etcem sayenızde fallakaydirigubbakcemile3
canım çok sağol
doğumgünümüz 18indeydi, geçti yani, giydik cicimiz

ayy gülce döktürmüşsün yine ya, çok güzeller
chichild bulmuşsun yine, çok güzel oluyor ya o marka
şule senin aldığına bayıldım çok güzel, rengi de süper mavi ve griyi çok severim
taylanınkileri de bekliyoruz
ben de hediyelerimizi koyayım bari

burayı ben nasıl keşfedememişim hepsi çok güzeller güle güle kullansın bebişler bende hafta sonu kızma lcw den birsürü şey aldım bir ara ekleyim bari

Son düzenleme:
ayy gülce döktürmüşsün yine ya, çok güzeller
chichild bulmuşsun yine, çok güzel oluyor ya o marka
şule senin aldığına bayıldım çok güzel, rengi de süper mavi ve griyi çok severim
taylanınkileri de bekliyoruz
ben de hediyelerimizi koyayım bari

sağol canım chichild markasını leventte buldum metrocity yakınlarında küçük bir magaza hem çok uygun hemde harika şeyler var beden yoktu çok şey alamadım ama haftaya gelir demişti biz çok uzagız maltepedeyiz halam çok yakın oturuyor oraya gittikçe bakacagım artık

valla çok pahalı oluyor bu bebiş kıyafetleri, sezon sonlarında almak gerek. burda sezon sonu da yok zaten , lcw vardı kapandı.yazın marasa gitsem de rahat rahat alsam bişeyler.
kot jile mesela 40 , bizim aldığımız yerde.
gülce fiyatlar nasıl istanbulda?

ilk elbiseyi bakıcımız almış lcw
onun altındaki doğumda gelmişti
tişort ve diğer elbiseyi de arkadaşlar almış
yaz geldi yazlıkları da koyayım dedim
herşey lcw zaten, burda tek mağaza o
yaz geldi yazlıkları da koyucam bir ara

Son düzenleme:
yaffffffffff kız bebekler daha mı şanslı ne :) çok güsel ciciler bunlar,bende eklicem oğluşumun yeni cicilerini.füsfüs defneciğin kıyafetlerine bayıldım ayyy kızmı doğursam ne kaydirigubbakcemile3

valla çok pahalı oluyor bu bebiş kıyafetleri, sezon sonlarında almak gerek. burda sezon sonu da yok zaten , lcw vardı kapandı.yazın marasa gitsem de rahat rahat alsam bişeyler.
kot jile mesela 40 , bizim aldığımız yerde.
gülce fiyatlar nasıl istanbulda?

Bu aralar pek indirim yok canım ama lcwde en pahalı kot jile en fazla 30 liradır 25 liraya almıştık biz birkaç ay önce önceki sayfalarda resmide var wenicede %30 indirim var fiyatlar çok uygun ve güzel şeyler var.kozyatagında outlet avm var oradan alıyoruz genelde mothercare bodyler etekler 7- 10 -15 lira arası.

ilk elbiseyi bakıcımız almış lcw
onun altındaki doğumda gelmişti
tişort ve diğer elbiseyi de arkadaşlar almış
yaz geldi yazlıkları da koyayım dedim
herşey lcw zaten, burda tek mağaza o
yaz geldi yazlıkları da koyucam bir ara

ben bunlara ozellıkle bayıldım.ıpek guzel gıysın annesı

sağolun kızlar
burda lcw var ama hiç indirime girmez, küçük bir dükkan zaten
hep sezon fiyatına satıyor
istanbuldakiler çok şanslı

Füsfüscum,defnenin cicilerine bayıldım,özellikle bakıcının aldığı mavili elbise çok hoş..güle güle giysin. bende genelde lcw den alıyorum yiğitin kıyafetlerini,çünkü çok hoşuma gidiyor..2 yaş alıyorum bu arada:) aslında eklemeyi becerebilsem bende koyarım resimleri..

Son düzenleme:
Back