• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlerimize aldığımız ciciler

Slm Berrin. Foto eklemeyi sana adim adim anlatmaya çalisayim.öncelikle "cevap yaz" kismina yazini yaziyorsun,daha sonra "geli$mi$ cevap"a tikliyorsun sayfanin en altina iniyorsun orada "eklenti ekle" yapiyorsun ve oradan dosyalarina girip fotolari ekleyebiliyorsun!!!yerimseniben

eylülcüm çok sağol canım yaaa söylemen yeter, bakalım 3 haftaya kadar memlekete gidicez inşallah, oralardan alırım ben de kızıma ciciler diyorum
ange et demon canım sana da hayırlı doğumlar dilerim
cicileriniz çok güzelmiş
güle güle giysin kullansın kuzun

kizlar masallah bebislerinize ve cicilerine
ben cok hevesleniyorum
cok bebek istiyorum ama yok ortalikda daha
alisverise gittigimde bile bebek reyonunda geziyorum esim cok kiziyor ama ne yapiyim
arada kk da gezip bebek odalarina ve cicilerine bakiyorum:))

teşekkürler,tabi ayagının tombişliğin göre filan da değişir heralde:) çok tatlı converse'ler var,kendimi tutamayıp alabilirim:kedi:

ya arkadaslar benım bebegımın ayagı cok kucuk.vucudunun gelısımı ıyı cok sukur ama ayakları hıc buyumuo gıbı gelıo.7 aylık olacak ama hala 116-17 bıle tam dııl.zaten sole bı nbakıncada herkes ayagı ne kadar kucuk dıo.alla alla nıe acaba

Back