- 16 Mayıs 2008
- 1.614
- 4
xeno; bugün bir kitap aldım iştahsız bebekler içinmiş.gerçi bebeğin küçük tabaktakileri ayırt edebilirmi bilmiyorum ama kitap vs satan yere gidersen bir bak. Anne yemekte ne var kitabın ismi. 5 ytl fiyatı. yemeklerden tabağa şekiller çizip resimler yapmışlar her sayfada. mesela patlıcan yemeğinden penguenin siyah kısmını pilavlada beyaz kısmını yada güneş şeklinde omlet vs. çok güzel bir kitap.foto çekebilirsem eklerim birkaçını.ben çok üzülüyorum sen böyle bunları yazınca kimbilir sen neler çekiyorsun.
Canım ilgine teşekkür ederim. Önerdiğin kitabı ablam hediye etmişti geçen ay. Ne güneş, ne penguen banamısın demiyor Çınar'a.. Elimde yemeyi gördüğü an vaaaahhhhhh diye bağırıp, kafasını iki elinin arasına alıyor, ardından iki eliyle ağzını kapatıyor. Bugün hiçbirşey vermedim. Annem evde yok, karışanda yok..dolayısı ile Çınar çıkarınca olurmu yine yedir, sen ne biçim annesin diyende yok. Görmeyin halini Çınar çok mutlu kahkahalar atıyor. Arada gelip kazağımı çekiştirip emme beyanında bulunuyor. Emiyor. Şarkılar söylüyor. Bu saat oldu tık yok adamda. Ne yapacak çok merak ediyorum