- 30 Aralık 2008
- 1.354
- 1
Tatlım ben kendi kahvaltımda kızarmış ekmek severim ama kızarmış derken kupkuru semsert değil.Kendi ekmeğimden kopartıp iki üç küçük parça verdim devam etmedim yeni birşey denemeden önce doktora soruyorum.Sıkıntı olucağını zannetmiyorum aslında kendim için kullandığım ekmekte beyaz ekmek değil.Çok tahıllı ekmek kullanıyorum.Birde oğlum zaten püre şeklinde olan hiç birşeyi yemiyor küçük parçalar halinde yiyor tüm yemeklerini.tereyağ veriyorum bayadır ben,çorbalara katıyorum daha doğrusu.
ama burda okuyordum kahvaltıya karıştıranlar vardı.
af buyur da kızarmış ekmek nasıl yani?
o yeşil mercmek bi de kakada bütün bütün çıkıyo ayıptır söylemesi.sindiremiyorlar mı ki?
tereyağ veriyorum bayadır ben,çorbalara katıyorum daha doğrusu.
ama burda okuyordum kahvaltıya karıştıranlar vardı.
af buyur da kızarmış ekmek nasıl yani?
o yeşil mercmek bi de kakada bütün bütün çıkıyo ayıptır söylemesi.sindiremiyorlar mı ki?
Dokuzuncu ayda başlattı bizim doktor beyazına ben veriyorum.Ama sana tavsiye ederim sarısını mamaya yada sevdiği herhangi bir yiyeceğe karıştırıp yedir bebek için önemli bir besin özellikle yumurtanın sarısı.yumurta beyazını artık verebilirmiyiz acaba bir sorun olrmu bizimki sarısını yemiyor ama beyazı ısıra ısıra yiyor hatta bugün tam beyaz yedi azar azar çoğalttım ilk verdiğimden beridir alerjik bir durum olmadı çok şükür
biraz öncede balkona mama sandalysini çıkardm ancak yedirebildim 2 kaşık 8 tahıllı kahvaltısını
bizim kız önceden yumurta sarısını yerdi 1 haftadır ben veriyoum o çıkarıyor anlamadım önceden yiyordu şimdi niye yemiyor
bizde sabah yumurta sarısı dövülmiş ceviz ekmek içi ve muhallebiyi karıştırıp kaynamış su katıp yedik hepsini yiyemedi yarısı ancak..sevmedi....öğlende kendi mayaladıüımız yoğurt..şimdi kalkınca havuç patares bezelye ve beyaz tavuk etinden oluşan ezme yiyecek inşallahh..bakalım hayırlısı daha biz küçüğüz ama:))))
teşekkürler bende sık yapıyorum hatta bugünde yedi.saat 8 gibi tel şehriyeli zeytin yağlı tavuk verdim
corba gibi diilde yemek giib haifif sulu
ham ham yedi maşallh çok seviyo
bol bol tavuk yedirin kızlarr cok faydalı bol protein var