- 22 Şubat 2008
- 2.577
- 14
nuray menülerimiz hemen hemen aynı :)
sorma canim biktim vallahi bir kasik yesin diye kirk takla atiyorum bu menu benim gorumcemin tavsiyesi ek gidaya gectikten sonra onu dinledim bazen tabi boyle duzenli yemedigi oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nuray menülerimiz hemen hemen aynı :)
canım biz de uzun süredir günde iki öğün çorba yemek vs. gidiyoruzkızlar ben öğle menüsünde meyve veriyorum ama annem tutmaz çocugu sadece meyve
çorba falan ver diyo
siz ne veriyorsunuz öğlen?meyveyi ne zaman veriyorsunuz?
Canım hemen hemen aynı öğünlerimiz.Ama ben akşam yemeğinden önce 90ml aptapil veriyorum.Uyumadan öncede ya mamaların hazır muhallebisinden yada aptapil.canım biz de uzun süredir günde iki öğün çorba yemek vs. gidiyoruz
8 buçukta kahvaltı, 11 gbi meyve, 2 ye doğru da çorba içiyor
akşam da bizimle yemek yiyor
bugün biz dışarda kavaltı yaptık.bahçeli bir oyun parkında aldım kavaltılıkları evden.simitle beraber.öğlende patates musakka verdim ama az yedi yoğurtla beraber akşamda verdeim gene az yedi sevmedi mi acaba.birde oğlum kinder süt dilimini çok seviyor.bal veriyorum ben ekmeğine sürüp.sütü sulandırıp veriyorum sizler nasıl veriyorsunuz.
mısır unu kavurup üzerine haşlanmış tavuk kattım,blendrla ezdim.içine 1 kaşık da dünkü şehriye corbasından katıp verdik.
kızlar bir yerde mısır unu bebeğe tavsiye edilmez diye birşey okudugumu hatırlıyorum,siz biliyomusunuz öyle bişey.
NOT : füsfüs ler de epey güzel mamalar yiyordur bugun :)
önerileriniz için teşekkürler.
Bugün hava çok güzel herkes haftasonu gezintisinde galiba.
Ateşi düştü, biz de gezdik geldik
kızlar 13,5 aylık bebeğim inanılmaz iştahsız.
Bütün gün bişey yemeyince ben de akşamları uyurken beberonla pediasure veya tahıl mamalı süt veriyorum. Doktor geceleri süt verme, sütü tok karnına gündüzleri ver iştahı düzelir dedi. Ama uyanıkken biberonu ağzına almıyor kesinlikle süt ve meyvesuyu içmiyor. Kaşıkla fincanda falan denedim. Kamışlı meyveli kakaolu sütler falan denedim. Hiçtık yok. Nasıl içirecem sütü dedim doktora içireceksin dedi.Fikri olan var mı? Meyvesuyunu uyurken bile veremiyorum biberonla en azından sütü uyurken alıyor, zaten gece içtiği toplamda 400 ml civarında, gündüzse ne yiyor ne içiyor.:1no2:
aynen canım ben de 1 kere yaptım sonra büyük ihtimal senden duydum bu genetik işiniBen Çınar'a 1 kere mısır unuyla bir mama yapmak gaflet vede delaletinde bulundum halamın kızı beni dövüyordu. Mısır genetiği ile oynanan tek bitkiymiş ve bebeklere verilmemeliymiş. Bilgilerinize...
Canım hemen hemen aynı öğünlerimiz.Ama ben akşam yemeğinden önce 90ml aptapil veriyorum.Uyumadan öncede ya mamaların hazır muhallebisinden yada aptapil.
bende doğduğu zaman bir kutu almıştım annemin doymuyor lafları yüzündenarkadaşlar bende sütüm kesilirse diye aptamil devam sütüne alıştırayım dedim benimkini...valla kullananlardan fikir alayımm bendemi sorunn..çok kötü kokuyorr..ben hiç beğenmedim ama vereyim dedim oğlum bile yudumunu almadan püskürttü suratımaa..şimdi mamalarına katıyorum bitsin hemde yararını alsın diye..siz kokusunu beğendinizmi tuhaf gelmedimi..veya beğenmeyip başka bişey kullanan varmı aranızdaa...??
kızlar sütü kahvaltısını ıslatırken kullanıyorum ben,başka türlü içiremedim.sizler nasıl veriyorsunuz?birde nestle çocuk kullanıyorum ama çok tatlı geldi bana tadı,içine cicibebe koyuyorum iyice tadlanıyor
bu konuda ben de karasızım canımBen yiğite henüz süt vermedim.sürekli emziriyorum,doktorum henüz vermeyelim dedi..